Γερονικολός για το Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα: Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό και τους βουλευτές της ΝΔ να σταματήσουν να εμπαίζουν τους πολίτες και να σιωπήσουν

/

Κριτική επί των αναφορών του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με τον οδικό άξονα Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, ασκεί με δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Μενέλαος Γερονικολός.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γερονικολός σημειώνει στη δήλωσή του:

Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τον οδικό άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, αποδεικνύουν, για μια ακόμα φορά, ότι η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν και παραμένει καταστροφική για τη Μεσσηνία. 

Ελάχιστους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του, ο κ. Πρωθυπουργός, το μόνο που βρήκε να δηλώσει είναι ότι «θέλουν» να βρουν τρόπο, προκειμένου να επεκταθεί ο δρόμος και να φτάσει μέχρι το Καλό Νερό και την Τσακώνα. 

Πρόκειται για μια δήλωση που δείχνει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν είχε και δεν έχει σχέδιο για την υλοποίηση του έργου, που δείχνει ότι είναι μια κυβέρνηση που πολιτεύεται με γνώμονα θολά και ασαφή «θέλω», που μόνο στόχο έχουν την επικοινωνία και την ψηφοθηρία. 

Υπενθυμίζουμε στον κ. Μητσοτάκη, αλλά και στους βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, ότι οι πολίτες του Νομού και θυμούνται και γνωρίζουν. 

Θυμούνται τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, θυμούνται τις υποσχέσεις των βουλευτών της ΝΔ. Γνωρίζουν ότι τους είπαν ψέματα, γνωρίζουν ακόμα καλύτερα ότι συνεχίζουν να τους λένε ψέματα. 

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και τα στελέχη του παραμένουμε αταλάντευτα στο πλευρό των φορέων της Τριφυλίας, της Μεσσηνίας και της Ηλείας, που ζητούν την άμεση κατασκευή του έργου, που θα δώσει αναπτυξιακή πνοή σε ολόκληρη τη δυτική Πελοπόννησο.  Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό και τους βουλευτές της ΝΔ, έστω τις τελευταίες μέρες της διακυβέρνησής τους, αφού αδυνατούν να πράξουν τα δέοντα, να σταματήσουν να εμπαίζουν τους πολίτες και να σιωπήσουν.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προχωράει η νέα επένδυση της ΤΕΜΕΣ στη Βελίκα: Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μεσσήνης η ΜΠΕ του «Νavarino Blue» – Τα έργα που θα γίνουν στην περιοχή

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ένας από τους σταρ της σειράς «Squid Game» διώκεται για σεξουαλική επίθεση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

Γερονικολός: Τα μόνα εγκαίνια που έχει κάνει η κυβέρνηση στη Μεσσηνία είναι των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας – Τα μεγάλα έργα ακόμα περιμένουμε να ξεκινήσουν

Το καυστικό σχόλιο του υποψήφιου βουλευτή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Μενέλαου Γερονικολού, προκάλεσαν τα εγκαίνια των γραφείων