Κιβωτός του Κόσμου: Νέες καταγγελίες για κακοποίηση στη δομή της Καλαμάτας – Πεταμένα τιμολόγια στα σκουπίδια βρήκε η αστυνομία [video & φωτογραφίες]

/

Πατέρας καταγγέλλει κακοποιητικές συμπεριφορές στον 9χρονο γιο του, ο οποίος τώρα φιλοξενείται στη δομή της Καλαμάτας. Σε πρόσφατη επίσκεψή του, ο μικρός του αποκάλυψε ότι ζει σε μία κόλαση. Τιμολόγια και παραστατικά της δομής πεταμένα στα σκουπίδια βρήκαν οι άνδρες της αστυνομίας που έκαναν έλεγχο στη δομή την Παρασκευή

Μορφή χιονοστιβάδας φαίνεται πως έχουν πάρει οι καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «οι Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ. 

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα, σε μία πρόσφατη επίσκεψή του στον 9 χρονο γιο του, ο μικρός του αποκάλυψε ότι ζει σε μία κόλαση.

Το παιδί ανέφερε ότι ερχόταν αντιμέτωπο με πολλές συνέπειες εάν δεν συμμορφωνόταν με αυτό που θέλουν οι παιδαγωγοί. Ο 9χρονος κατήγγειλε επίσης ότι τον έβαζαν σε σκοτεινά δωμάτια, τον έβαζαν να πλένει και αν δεν το έκανε σωστά θα είχε πολύ μεγάλη «συνέπεια».

Μάλιστα, ανέφερε και ξυλοδαρμό από παιδαγωγό, τόσο στη δομή της Άνοιξης όσο και στη δομή της Καλαμάτας. 

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ο πατέρας είπε ότι κατήγγειλε το γεγονός του ξυλοδαρμού του παιδιού στην αστυνομία πριν 9 μήνες και από τότε δεν έχει πάρει καμία απάντηση. 

Ξυλοδαρμό του παιδιού από τον παιδαγωγό του κατήγγειλε και η θεία του 9χρονου αγοριού, που το επισκέφθηκε τον πέρσι τον Ιανουάριο και το παιδί ξέσπασε σε κλάματα και της είπε «θεία πάρε με από εδώ μέσα». 

Υπενθυμίζεται ότι χθες άνδρες της Ασφάλειας Καλαμάτας, κατόπιν παραγγελίας της Οικονομικής Αστυνομίας, πραγματοποιήσαν έλεγχο στη δομή της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Μάλιστα, ανάμεσα στα άλλα, εντόπισαν τιμολόγια και παραστατικά της Κιβωτόυ πεταμένα στα σκουπίδια.

Διάβασε και αυτό: Κιβωτός του Κόσμου: Λογιστικά βιβλία και περίστροφο κατέσχεσε η Αστυνομία στη δομή της Καλαμάτας -Ελεύθερη η διοικητική υπάλληλος με εντολή του εισαγγελέα

Διάβασε και αυτό: Κιβωτός του Κόσμου: Συνελήφθη η υπεύθυνη της δομής στην Καλαμάτα – Βρέθηκε όπλο σε κλειδωμένο συρτάρι

Διάβασε και αυτό: Από «ψιλό κόσκινο» η Κιβωτός του Κόσμου: Τιμολόγια και παραστατικά ψάχνει η Ασφάλεια στη δομή της Καλαμάτας μετά από παραγγελία της Οικονομικής Αστυνομίας

Πηγή: skai.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κατατέθηκε η διάταξη για παράταση της αναστολής επιβολής ΦΠΑ στα ακίνητα προς πώληση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εκδόθηκε νέα NAVTEX για την πραγματοποίηση σεισμικών ερευνών νοτιοδυτικά της Κρήτης από το πλοίο SANCO SWIFT

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ