Κυνική ομολογία από την περιφέρεια Πελοποννήσου: Η δομή της Κιβωτού της Καλαμάτας δεν έχει άδεια λειτουργίας – Τσιμουδιά για την έλλειψη Κοινωνικού Συμβούλου και ελέγχου

/

Με απόλυτη …φυσικότητα ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Βασίλης Καπέλιος, παραδέχθηκε από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι η δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας ακόμα και σήμερα. Καμία απάντηση για την απουσία ελέγχων στη Δομή. Ερωτήματα για τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που έδινε η Περιφέρεια στην Κιβωτό.

Στην κυνική ομολογία ότι η δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα λειτουργεί χωρίς άδεια, ακόμα και σήμερα, προχώρησε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Βασίλης Καπέλιος, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, το ζήτημα τέθηκε από την κα Νικολάκου στην αρχή της συνεδρίασης, η οποία ζήτησε να δοθούν απαντήσεις από την περιφερειακή αρχή για το εν λόγω θέμα.

Η περιφερειακή σύμβουλος, Ντίνα Νικολάκου

Επί των ζητημάτων που έθεσε η κα Νικολάκου απάντησε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Βασίλης Καπέλιος, ο οποίος σημείωσε ότι ακόμα και σήμερα δεν έχει εκδοθεί άδεια λειτουργίας της δομής. Ο κ. Καπέλιος σημείωσε ότι η σχετική αρμοδιότητα πέρασε στις περιφέρειες τον Απρίλιο του 2022, ωστόσο, δεν εξήγησε πειστικά γιατί 7 μήνες μετά δεν έχει εκδοθεί η αναγκαία άδεια.

Ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Βασίλης Καπέλιος

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο κ. Καπέλιος σημείωσε ότι στη δομή έχουν γίνει 3 έλεγχοι, χωρίς να έχουν εντοπιστεί προβλήματα, ενώ υπογράμμισε ότι αναμένεται η έκθεση από τον τελευταίο έλεγχο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Πάντως, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο κ. Καπέλιος δεν εξήγησε γιατί η δομή της Καλαμάτας δεν υπάρχει στη λίστα των κοινωνικών δομών, στις οποίες έχει οριστεί Κοινωνικός Σύμβουλος, ώστε να ελέγχει τη λειτουργία της.

Πλέον, μετά και τις «θολές» απαντήσεις που έδωσε ο κ. Καπέλιος, ανοίγει η κουβέντα για το πως η περιφέρεια Πελοποννήσου διέθετε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, χωρίς να έχει την άδεια λειτουργίας και χωρίς η ίδια να ασκεί έλεγχο στη δομή.

Διάβασε και αυτό: Αμείλικτα ερωτήματα για τον Παναγιώτη Νίκα: Χωρίς Κοινωνικό Σύμβουλο και έλεγχο η δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα – Αποκαλυπτικό έγγραφο

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κιβωτός του Κόσμου: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέα επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, από τον Αλ .Τσίπρα για τις παρακολουθήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το ΣτΕ απέρριψε 4 αιτήσεις κατά της ΣΔΙΤ απορριμμάτων της Μεσσηνίας – «Διαχρονική προσήλωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις αρχές της νομιμότητας» δηλώνει ο Νίκας

Απορριπτικές ήταν οι αποφάσεις του ΣτΕ, σχετικά με 4 αιτήσεις κατά των περιβαλλοντικών όρων της Σύμπραξης