ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας: «Μπράβο» στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Π. Μαντά για την πρόταση που αφορά τις 120 δόσεις στις ληξιπρόθεσμες οφειλές!

/

«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Μεσσηνίας χαιρετίζει την υιοθέτηση της πρότασης του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη για ρύθμιση 120 δόσεων στις ληξιπρόθεσμες οφειλές των επιχειρήσεων, από τον Βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ κ. Π. Μαντά», σημειώνει σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Νικολακόπουλος.

Επιπλέον, στην ίδια ανάρτηση, ο κ. Νικολακόπουλος σημειώνει:

Να θυμίσουμε στον κ. Μαντά ότι είναι Βουλευτής της Κυβέρνησης που ρόλος της είναι να νομοθετεί και όχι να σπέρνει φρούδες ελπίδες.

Υ.Γ. Το κλειστό club της παρέας Μητσοτάκη μετά την επισύνδεση στα τηλέφωνα, αποσυνδέθηκε πλήρως εκτός από την κοινωνική πραγματικότητα ακόμα και από τους ίδιους τους βουλευτές της.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η ανάρτηση:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην τελική ευθεία οι ανανεώσεις Κουρμπέλη και Σένκεφελντ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Να αποτρέψουν χερσαία εισβολή της Τουρκίας ζητούν από τις ΗΠΑ οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

Συναντήσεις Γερονικολού για τα αγροτικά ζητήματα της Τριφυλίας: «Οι καταστροφικές πολιτικές της ΝΔ οδήγησαν σε στασιμότητα και αδιέξοδα», δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Με αγρότες της Τριφυλίας, αλλά και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας (ΔΑΟΚ), Αντώνη Παρασκευόπουλο, συναντήθηκε