Μενέλαος Γερονικολός: Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την υγεία μετατρέπει ένα δημόσιο αγαθό σε «προϊόν», προκειμένου να εξυπηρετηθούν ιδιωτικά συμφέροντα

/

Ανάρτηση, σχετικά με το νομοσχέδιο για την υγεία, έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Μενέλαος Γερονικολός.

Ο κ. Γερονικολός σημειώνει στην ανάρτησή του:

Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την υγεία μετατρέπει ένα δημόσιο αγαθό σε «προϊόν», προκειμένου να εξυπηρετηθούν ιδιωτικά συμφέροντα.

Η Νέα Δημοκρατία, για μια ακόμα φορά, διαλέγει να εξυπηρετήσει τους λίγους και ισχυρούς, να γυρίσει την πλάτη στους πολλούς και στους αδύναμους.

Η δωρεάν και καθολική παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες αποτελεί βασική αρχή για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, η οποία έγινε πράξη με τη σύσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) από τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Γιώργο Γεννηματά.

Ως οφείλαμε, σήμερα βρεθήκαμε στο πλευρό των συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων του Νομού, στο Εργατικό Κέντρο της Καλαμάτας.

Στηρίζουμε τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ, αγωνιζόμαστε για την αναβάθμιση της δημόσιας και δωρεάν υγείας.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

O καιρός την Παρασκευή: Συννεφιά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στην Καλαμάτα [αναλυτικά η πρόγνωση]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Λύγισε» στην Πόλη ο Ολυμπιακός (82-71 από την Εφές)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

Συναντήσεις Γερονικολού για τα αγροτικά ζητήματα της Τριφυλίας: «Οι καταστροφικές πολιτικές της ΝΔ οδήγησαν σε στασιμότητα και αδιέξοδα», δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Με αγρότες της Τριφυλίας, αλλά και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας (ΔΑΟΚ), Αντώνη Παρασκευόπουλο, συναντήθηκε