Καλαμάτα: Έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Σταθμού του Αϊ – Βασίλη στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων

/

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00, ο Χριστουγεννιάτικος Σταθμός του Αϊ – Βασίλη, ανοίγει τις πύλες του στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας.

Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας σημειώνεται:

Ο χριστουγεννιάτικος σταθμός του Αϊ – Βασίλη περιμένει μικρούς και μεγάλους  για απολαυστικούς περιπάτους στο φωτισμένο πάρκο. Στην περιοχή του πατινάζ, έχει διαμορφωθεί ο χώρος για παγοδρόμιο και μπάντζι. Λίγο πιο δίπλα, στην πλατεία Ευκαλύπτων θα λειτουργεί το ταχυδρομείο του Αϊ – Βασίλη, ενώ, θα υπάρχουν δραστηριότητες face- painting και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Η έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Σταθμού του Αϊ – Βασίλη στην Καλαμάτα θα συνοδευτεί από εορταστικές μελωδίες της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας, με την τελετή να ξεκινά από τη βόρεια είσοδο του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων.  

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

KKE Πελοποννήσου: «Ο λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα από τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στην Τρίπολη»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γεωργαντάς για σταφίδα: Απαιτείται επανεκκίνηση στην προώθηση του προϊόντος – Ισχυρή βάση στήριξης το καθεστώς συνδεδεμένης – Αιχμές για τους συνεταιρισμούς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το ΣτΕ απέρριψε 4 αιτήσεις κατά της ΣΔΙΤ απορριμμάτων της Μεσσηνίας – «Διαχρονική προσήλωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις αρχές της νομιμότητας» δηλώνει ο Νίκας

Απορριπτικές ήταν οι αποφάσεις του ΣτΕ, σχετικά με 4 αιτήσεις κατά των περιβαλλοντικών όρων της Σύμπραξης