Αποστολή της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Καλαμάτα για το έργο «Τεχνική Βοήθεια για την Αειφόρο Αστική Ανάπτυξη στην Ελλάδα»

/

Στην Καλαμάτα αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, η ομάδα της Παγκόσμιας Τράπεζας που έχει ξεκινήσει την πιλοτική φάση του Μηχανισμού Τεχνικής Βοήθειας για την Αειφόρο Αστική Ανάπτυξη στην Ελλάδα, που χρηματοδοτείται από τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΓΔ REGIO). Σημειώνεται ότι η πιλοτική φάση περιλαμβάνει τις πόλεις: Καβάλα, Ηράκλειο, Λάρισα και Καλαμάτα.

Η ομάδα έργου έχει συγκροτηθεί από διεθνείς και τοπικούς εμπειρογνώμονες σε θέματα αστικής ανάπτυξης. Ως μέρος των αρχικών δραστηριοτήτων, η ομάδα σχεδιάζει μια πρώτη αποστολή στην Καλαμάτα κατά την περίοδο 13 – 15 Δεκεμβρίου 2022.

Κατά τη διάρκεια της αποστολής στην Καλαμάτα, θα διεξαχθούν αναλυτικές παρουσιάσεις και τεχνικές συναντήσεις στο Δήμο Καλαμάτας, επιτόπου επισκέψεις σε χώρους και σημεία παρεμβάσεων του Δήμου, ενώ θα είναι χρήσιμη η συνάντηση  και με  άλλα  ενδιαφερόμενα μέρη, τοπικούς φορείς και αξιωματούχους, που εμπλέκονται στα θέματα της τοπικής ανάπτυξης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για εγκληματική αμέλεια κάνουν λόγοι οι γονείς του 11χρονου που σκοτώθηκε στο 9ο δημοτικό σχολείο Σερρών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνελήφθησαν 4 μέλη σπείρας που αποσπούσε χρηματικά ποσά από τραπεζικούς λογαριασμούς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ