Δήμος Καλαμάτας: Προχωρά ο σχεδιασμός για το συνεδριακό κέντρο στο Μέγαρο Χορού και για την ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων

/

Υπεγράφη την Παρασκευή από τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, και τον Πρόεδρο της «Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε.Α. ΟΤΑ», Αναστάσιο Σαρδέλη, η Προγραμματική Σύμβαση για την ωρίμανση των μελετών των έργων α) Ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών κτιρίων και β) Διαμόρφωση χώρων υπογείου Μεγάρου Χορού σε Συνεδριακό Κέντρο και σε Σχολή Χορού του Δήμου.

Συγκεκριμένα, ως προς την ενεργειακή αναβάθμιση των δημοτικών κτιρίων, περιλαμβάνονται οι απαραίτητες μελέτες για το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, το σχολικό συγκρότημα που φιλοξενεί το 1ο – 2ο ΕΠΑΛ – Εσπερινό ΕΠΑΛ – 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Καλαμάτας (Κτίρια Α και Β), καθώς και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας.

Σε ότι αφορά τη διαμόρφωση χώρων του υπογείου του Μεγάρου Χορού αυτή περιλαμβάνει τις απαραίτητες μελέτες για τη δημιουργία συνεδριακού κέντρου στο χώρο του υπογείου 2 του Μεγάρου, καθώς επίσης και τη διαμόρφωση των χώρων που θα φιλοξενήσουν τη Δημοτική Σχολή Χορού της Κ.Ε. Φάρις.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Ελ Καντουρί, ατομικό ο Κούρτιτς

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ερώτηση στα υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης: Τήρηση του ακατάσχετου για τις αγροτικές ενισχύσεις, ζητά ο Περικλής Μαντάς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ