«Μπουρλότο» Λαμπρόπουλου στην προσπάθεια συσπείρωσης της Νέας Δημοκρατίας – Σιωπά και εκτίθεται η ηγετική ομάδα του Μαξίμου

/

Σε μείζον πρόβλημα, το οποίο σχετίζεται με την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, εξελίσσεται ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, καθώς πλέον αποδεικνύεται ότι ο βουλευτής του Νομού είναι αποφασισμένος να πολιτευτεί με στρατηγική που δεν υπηρετεί την ενότητα.

Η απουσία του Γιάννη Λαμπρόπουλου, από την εκδήλωση της έναρξης λειτουργίας του ιδρύματος «Αντώνης Σαμαράς», στην οποία παρευρέθηκε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπουργοί και πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ, καθώς και η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, επιβεβαιώνει ότι ο βουλευτής έχει επιλέξει να πολιτευτεί με όπλο τον διχασμό και όχι την ενότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Μεσσηνίας έπραξε ακριβώς το ανάλογο, έγραψε δηλαδή στα παλαιότερα των υποδημάτων του κυβέρνηση, κόμμα και ενότητα, πριν από ένα περίπου μήνα όταν στην Καλαμάτα βρέθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός και ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας. Ο κ. Λαμπρόπουλος, σε μια πρωτοφανή για τα πολιτικά χρονικά του Νομού κίνηση, δεν συμμετείχε σε εκείνη την επίσκεψη, δείχνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι θα επιμείνει σε πρακτικές που διχάζουν.

Ωστόσο, παρότι το μήνυμα του κ. Λαμπρόπουλου είναι ιδιαίτερα ηχηρό και σαφές, η ηγετική ομάδα του Μαξίμου και τα πρόσωπα που διαχειρίζονται τέτοια ζητήματα στη Νέα Δημοκρατία δείχνουν να μην το έχουν …λάβει. Το γεγονός ότι δεν έχουν αντιδράσει και ότι δεν έχουν παρέμβει αποφασιστικά στις διχαστικές πρακτικές Λαμπρόπουλου, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Μάλιστα, η …αδυναμία της ΝΔ να παρέμβει και να λύσει το πρόβλημα, ήδη, εκλαμβάνεται από πολλούς «γαλάζιους» ως έμμεση στήριξη στην στρατηγική του βουλευτή Μεσσηνίας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο πλαίσιο της καταστολής εγκληματικών ενεργειών: Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της Καλαμάτας – Έξι συνολικά συλλήψεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οικονόμου: Ο κ. Ανδρουλάκης με την κυρία Καϊλή συμπορεύονται από το 2014

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.