Ανακοίνωση Χρυσομάλλη: Με γιατρούς από Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους η κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Υγείας των Φιλιατρών

/

Με γιατρούς από το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας και το Κέντρο Υγείας των Γαργαλιάνων θα καλυφθούν οι ανάγκες του Κ.Υ. Φιλιατρών, από το οποίο παραιτήθηκε ο μοναδικός γενικός ιατρός.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση του βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτου Χρυσομάλλη, σημειώνεται ότι «δρομολογείται η αντιμετώπιση του προβλήματος λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών, που προέκυψε μετά την παραίτηση του μοναδικού γενικού ιατρού που υπηρετούσε μέχρι πρότινος σε αυτό», καθώς, όπως ενημερώνει ο βουλευτής Μεσσηνίας, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, του γνωστοποίησε ότι δόθηκε ήδη εντολή για την προσωρινή κάλυψη του Κ.Υ. Φιλιατρών από ιατρούς του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και του Κ.Υ. Γαργαλιάνων, οι οποίοι θα λειτουργούν στο Κέντρο Υγείας για 3 πρωϊνά την εβδομάδα.

«Η επιλογή αυτή καλύπτει άμεσα τις ανάγκες των Φιλιατρών στο βαθμό του εφικτού, είναι όμως προσωρινή, έως ότου βρεθεί ιατρός που θα τοποθετηθεί και θα αναλάβει υπηρεσία μόνιμα στο Κέντρο Υγείας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Με αφορμή τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα κ. Χρυσομάλλης δήλωσε: «Όπως με πληροφόρησε ήδη ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης, σε συνέχεια της ενημέρωσης που του έκανα σχετικά με το πρόβλημα, λαμβάνονται άμεσα μέτρα για την υγειονομική κάλυψη των συμπολιτών μας στα Φιλιατρά, με την λειτουργία του Κ.Υ. Φιλιατρών από γιατρούς της Κυπαρισσίας και των Γαργαλιάνων 3 ημέρες την εβδομάδα. Τον ευχαριστώ θερμότατα για μια ακόμα φορά! Ενημέρωσα για την εξέλιξη και το Δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη και τον ευχαρίστησα για την υποστήριξη. Δεν εφησυχάζουμε όμως, αντίθετα συνεχίζουμε την προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί γρήγορα μόνιμη λύση στο πρόβλημα της στελέχωσης του Κέντρου Υγείας. Γνωρίζουμε τα προβλήματα και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε αθόρυβα, αποδίδοντας αποτελέσματα για τους συμπολίτες μας στη Μεσσηνία».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αίθριος ο καιρός στην Καλαμάτα και την Πέμπτη – Έως τους 16 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία [αναλυτικά η πρόγνωση]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μόνος στην κορυφή της Volley League τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.