Ξεκίνημα Τσώνη: Σύσκεψη στις 26 Δεκεμβρίου για την εκλογή επικεφαλής των προοδευτικών δυνάμεων και υποψήφιου δημάρχου του δήμου Μεσσήνης

/

Κάλεσμα συμμετοχής σε συζήτηση – σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 26 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Κουζή», απευθύνει με ανακοίνωσή του ο πρώην δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση στη σύσκεψη θα συζητηθούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εκλογή υποψήφιου δημάρχου και επικεφαλής της «ενωτικής αδέσμευτης και ανεξάρτητης συμπαράταξης όλων των προοδευτικών δυνάμεων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τσώνης στο κάλεσμα του απευθύνεται σε όσους «θέλουν την αλλαγή κι επανεκκίνηση του Δήμου» και υπενθυμίζει τη δηλωμένη διάθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος.

Η πρωτοβουλία του Γιώργου Τσώνη έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή, καθώς βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές (Οκτώβριος του 2023) και αναμένεται να κρίνει την ταυτότητα και το περιεχόμενο της νέας αυτοδιοικητικής προσπάθειας.

Σημειώνεται ότι σε αντίθεση με τις εκλογές του 2019, όπου ο κ. Τσώνης είχε να αντιμετωπίσει την φθορά της εξουσίας, στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση οι ρόλοι θα έχουν αντιστραφεί, δεδομένου ότι, πλέον, ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Αθανασόπουλος, είναι εκείνος που πρέπει να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προβλήματα. Ως εκ τούτου, αν και εφόσον οι προοδευτικές δυνάμεις της Μεσσήνης συμπορευθούν, κάτι που θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τη συνάντηση της 26ης Δεκεμβρίου, είναι βέβαιο ότι ο κ. Τσώνης θα έχει στη φαρέτρα του ένα σημαντικό όπλο ενόψει των εκλογών.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού στα Γιάννενα (2-2)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με νεφρική και καρδιακή δυσλειτουργία ο Πελέ, προχώρησε ο καρκίνος του

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ