Χριστούγεννα στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας: Σήμερα και την Παρασκευή οι συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου με τη συμμετοχή 150 μαθητών του

21 Δεκεμβρίου 2022

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας πιστό στην Χριστουγεννιάτικη παράδοση ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα με δύο ξεχωριστές συναυλίες και τη συμμετοχή πάνω από 150 μαθητών, καθηγητών αλλά και συνεργατών του!

Η αρχή γίνεται σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 20:00 στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, τη μεγαλύτερη Νύχτα του Χρόνου, με μια συναυλία Αγάπης!

Μουσικά Σύνολα καθώς και η Νεανική Χορωδία του Δ.Ω.Κ. θα παρουσιάσουν ένα ευχάριστο και ιδιαίτερα ευαίσθητο πρόγραμμα με σκοπό να συλλέξουμε τρόφιμα, βιβλία, παιχνίδια ή ρούχα για να ενισχύσουμε συνανθρώπους μας που δυσκολεύονται.

Ακολούθως, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, επίσης στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας θα δώσει συναυλία στην οποία θα συμμετάσχουν η Μπαρόκ Ορχήστρα εγχόρδων του Ωδείου, η συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου, η Παιδική και η Νεανική Ορχήστρα του Ωδείου. Θα παρουσιαστεί ένα γοητευτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει έργα των W.A.Mozart, J.S.Bach, A. Vivaldi, L. Boccherini, G. Rossini, M. Leontovych και πολλών άλλων συνθετών σε διεύθυνση Ιβάν Μάτζαρη!

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

21 12 1
Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μενέλαος Γερονικολός: Οι ελλείψεις στην περιοχή της Ανατολικής Πυλίας είναι το αποτέλεσμα των εγκληματικών πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας στην υγεία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Βουλή η τροπολογία για την κάρτα αγοράς – Με συντελεστή 33% η φορολόγηση των υπερκερδών των διυλιστηρίων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε επίσης