Επιτυχημένο το Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι στον Παιδικό Σταθμό της Μητρόπολης Μεσσηνίας – Ευχές Χρυσόστομου στους μικρούς μαθητές και στους γονείς [φωτογραφίες]

/

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυ­ρια­κή (18/12), το χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στον «Παπα­δο­πού­λειο» παιδικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Η δημιουργική δράση έλαβε χώρα με πρωτοβουλία της Διευθύντριας του σταθμού, Ευθυμίας Καλογεροπούλου, και του λοιπού προσωπικού, ενώ συμμετείχαν γονείς των μικρών μαθητών, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε  εορταστικό κλίμα μικροί και μεγάλοι έγιναν μια χαρού­με­νη παρέα, δείχνοντας το ταλέντο τους μέσα από τις δράσεις της ζωγραφικής, της ζαχαροπλαστικής και των διαφόρων κατασκευών. Το μεράκι και η φαντασία πλημμύρισαν το χώρο, σε ένα εργαστήρι που χάρισε χαμόγελα και όμορφες στιγμές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσση­νίας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος συνεχάρει τα παιδιά για τις δη­μιουρ­γίες τους, ενώ ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και κάθε ευτυχία.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ήττα για Μπακς παρά την… 45αρα του Γιάννη [video]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνάντηση κορυφής ευρωπαίων ηγετών και Βλ. Ζελένσκι στις 3 Φεβρουαρίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ