Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στην Πελοπόννησο: Με τις ευλογίες Νίκα υποψήφιος δήμαρχος Άργους – Μυκηνών ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου απέναντι στον Δημήτρη Καμπόσο

/

Την υποψηφιότητά του για δήμαρχος στον δήμο Άργους – Μυκηνών ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πελοποννήσου, Γιάννης Μαλτέζος.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης ο κ. Μαλτέζος δημοσιοποίησε στα κοινωνικά δίκτυα το πιο κάτω κείμενο:

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Μαλτέζου επιβεβαιώνει πλήρως το σχετικό ρεπορτάζ. Στα …ίχνη της υποψηφιότητας του κ. Μαλτέζου, άλλωστε, οδηγούσαν με σαφήνεια κινήσεις του πολιτικού του προϊστάμενου, Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ στήριξε και στηρίζει ένθερμα το εγχείρημα του.

Ωστόσο, η επιλογή του κ. Νίκα να προωθήσει την υποψηφιότητα του στενού του συνεργάτη εγείρει σοβαρό ζήτημα, δεδομένου ότι θέτει αυτομάτως απέναντί του τον νυν δήμαρχο Άργους – Μυκηνών και πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου, Δημήτρη Καμπόσο, ο οποίος διαθέτει ισχυρές δυνάμεις. Πρόκειται για μια εξέλιξη που είναι βέβαιο ότι θα πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, δεδομένου ότι ο κ. Καμπόσος είναι ένας αυτοδιοικητικός που ξεπερνά τα στενά όρια του δήμου που είναι δήμαρχος. Υπενθυμίζεται, ότι στις προηγούμενες εκλογές ο κ. Καμπόσος, ο οποίος κέρδισε τον δήμο Άργους – Μυκηνών από την πρώτη Κυριακή, στήριξε ανοιχτά την υποψηφιότητα του. Π. Νίκα.

Η απόφαση του κ. Νίκα να στηρίξει και να προωθήσει την υποψηφιότητα του κ. Μαλτέζου στον δήμο Αργους – Μυκηνών προκαλεί σοβαρές αναταράξεις και στο εσωτερικό της ΝΔ στην Αργολίδα, δεδομένου ότι οι σχέσεις του υποψήφιου δημάρχου με σημαντικά τοπικά στελέχη είναι κάκιστες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το μέτωπο που ανοίγει ο κ. Νίκας με στην Αργολίδα έρχεται να προστεθεί σε αυτά που έχει ανοιχτά εδώ και καιρό και αφορούν κυρίως την Αρκαδία και τη Μεσσηνία.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα (2-0) από την έδρα του Παναιτωλικού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τρίτη εντός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό στη Euroleague

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ