Συνελήφθησαν 6 ανήλικοι για βιασμό 15χρονου

23 Δεκεμβρίου 2022

Συνελήφθησαν την Τέταρτη (21/12) το πρωί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών έξι ανήλικοι για υπόθεση βιασμού άλλου ανηλίκου.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι ανήλικοι κατηγορούνται ότι τις πράξεις αυτές τις έκαναν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

   Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

147 ασυνόδευτα ανήλικα διέσωσε το Λιμενικό τις τελευταίες 15 μέρες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ν. Ανδρουλάκης: Οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης είναι άδικες, ατελέσφορες, με το βλέμμα στην κάλπη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Βουλή: Ψηφίσθηκε το ν/σ για φορολογικό κώδικα από την Επιτροπή – Σημαντικές αλλαγές από το υπουργείο Οικονομικών

Ολοκληρώθηκε σε πρώτη ανάγνωση, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η επεξεργασία του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για τον εκσυγχρονισμό του «Κώδικα Φορολογικής

Δείτε επίσης