Σε 15 αυξήθηκε ο απολογισμός των νεκρών από την έκρηξη βυτιοφόρου στο Γιοχάνεσμπουργκ

Ο απολογισμός των νεκρών από την έκρηξη βυτιοφόρου χθες, Κυριακή, στο Γιοχάνεσμπουργκ αυξήθηκε σε 15, ανακοίνωσαν οι αρχές, από εννέα που ήταν προηγουμένως.

Η έκρηξη, η οποία κατέστρεψε τη στέγη του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Tambo Memorial, κατέστρεψε επίσης δύο σπίτια, αρκετά αυτοκίνητα και προκάλεσε τον τραυματισμό περαστικών. Σημειώθηκε όταν το βυτιοφόρο έπιασε φωτιά ενώ βρισκόταν κάτω από μια χαμηλή γέφυρα.

«Όσον αφορά τους νεκρούς … ο αριθμός τους έχει πλέον αυξηθεί σε 15» και περιλαμβάνονται σ’ αυτούς τρία μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου, δήλωσε αργά χθες το βράδυ ο υπουργός Υγείας Τζο Φαάλα.

Ο ίδιος είπε ότι ο απολογισμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί αργότερα λόγω της φύσης των τραυμάτων που φέρουν μερικοί τραυματίες.

«Μας είπαν πως απ’ αυτούς που επέζησαν, πολλοί φέρουν πολύ σοβαρά εγκαύματα, έτσι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο», δήλωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

30χρονη έχασε τη ζωή της ανήμερα των Χριστουγέννων – Έπεσε στον φωταγωγό από την ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η πορεία των έργων του δήμου Καλαμάτας: Στην τελική ευθεία οι αναπλάσεις στη Ναυαρίνου, στην Υπαπαντή και στην οδό Πλαστήρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ