«Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μαζί – θέλω και μπορώ να δώσω τη μεγάλη μάχη», δηλώνει ο Γιώργος Τσώνης και κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης

/

Στην επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του για τη θέση του δημάρχου του δήμου Μεσσήνης προχώρησε ο Γιώργος Τσώνης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Ο Γιώργος Τσώνης, μιλώντας μπροστά δε δεκάδες απλούς πολίτες, αλλά και στελέχη της αυτοδιοίκησης με τα οποία έχει διαγράψει κοινή πορεία στο δήμο Μεσσήνης τα προηγούμενα χρόνια, δήλωσε έτοιμος για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα ενότητας, δεδομένου ότι πολλές φορές αναφέρθηκε στην συλλογική προσπάθεια.

«Σας ευχαριστώ όλους γιατί ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μου. Χαίρομαι που τόσοι πολλοί και ικανοί άνθρωποι βρίσκονται ανάμεσά μας», σημείωσε ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο Γιώργος Τσώνης.

«Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε μια κίνηση, καθώς κατά την άποψή μου δεν μπορεί το νέο έτος να βρει τον χώρο μας, να βρει την παράταξη αυτή χωρίς υποψήφιο δήμαρχο», ανέφερε αμέσως μετά ο πρώην δήμαρχος Μεσσήνης.

«Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μαζί. Συντονισμένα, με μοναδικό στόχο τη νίκη στις εκλογές. Μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε», προσέθεσε ο κ. Τσώνης απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους.

«Προσωπικά και θέλω και μπορώ να δώσω τη μεγάλη μάχη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην δήμαρχος

Φωτογραφίες από την εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Κουζή» (πηγή)

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Πούτιν απαγορεύει τις εξαγωγές ρωσικού πετρελαίου σε κράτη που υιοθέτησαν το πλαφόν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Πάρτι» παρατάσεων στον δήμο Μεσσήνης: Έξι αποφάσεις με την υπογραφή Αθανασόπουλου μέσα σε ένα μήνα – Στον αέρα έργα που ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ