Δωρεά της καπνοβιομηχανίας «Καρέλια»: Ολοκληρώθηκε η παραλαβή ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας

/

Ολοκληρώθηκε η παραλαβή όλου του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ο οποίος αποκτήθηκε με δωρεά της καπνοβιομηχανίας «Καρέλια».

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν :

  1. Ένα αυτόματο μηχάνημα χρώσης και επικάλυψης. Το συγκεκριμένο μηχάνημα θα εκσυγχρονίσει το Παθολογοανατομικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου το οποίο θα λειτουργεί άρτια οργανωμένο, δίνοντας ταχύτερα αξιόπιστα διαγνωστικά αποτελέσματα στις ιστολογικές εξετάσεις με βασικό στόχο την έγκαιρη και έγκυρη αντιμετώπιση των ασθενών.
  2. Μία τράπεζα ανάνηψης νεογνών, η οποία αποτελεί αναγκαίο εξοπλισμό των χειρουργείων του Μ/Γ Τμήματος.
  3. Οκτώ απινιδωτές
  4. Δύο ψυγεία αιμοδοσίας
  5. Δύο ψυγεία φαρμάκων

Με την ολοκλήρωση της παραλαβής του εξοπλισμού η διοίκηση του Νοσοκομείου της Καλαμάτας σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν.Μεσσηνίας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ για την δωρεά του, καθώς ο παραπάνω εξοπλισμός, συμβάλλει στην ουσιαστική αναβάθμιση του Νοσοκομείου και βελτιώνει περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους του Νομού μας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βαθιά ανάσα ο Λεβαδειακός, 1-0 τον Ιωνικό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ουζμπεκιστάν: Τουλάχιστον 18 παιδιά πέθαναν αφού τους χορηγήθηκε σιρόπι για το κρυολόγημα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Ξεκινούν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Υπαπαντής: 7 Μητροπολίτες στην Καλαμάτα – Ο Παναγιώτης Πικραμμένος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση [αναλυτικά το πρόγραμμα]

Το πρόγραμμα του εορτασμού της Υπαπαντής ανακοίνωσε η Μητρόπολη Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται: Με