Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Χρυσομάλλη: Το 2023 θα είναι το επιστέγασμα μιας τετραετίας σημαντικών αλλαγών και το έτος που θα αποφασίσουμε εάν θέλουμε αξιόπιστη διακυβέρνηση

/

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα μας, αλλά και στις προοπτικές του νέου έτους αναφέρεται στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμά του ο κ. Χρυσομάλλης σημειώνει:

Η αυγή του νέου έτους 2023 αφήνει πίσω μας μια ακόμα δύσκολη χρονιά. Μια χρονιά που μας επιφύλασσε έναν πόλεμο στη γειτονιά μας και έφερε αβεβαιότητα και προβληματισμό σε όλους μας για το μέλλον. Αντιμετωπίσαμε καθημερινά δυσκολίες, προσπαθώντας να σταθούμε στα πόδια μας και να μην μείνει κανένας συμπολίτης μας πίσω, διαχειριστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε τα προβλήματα και τις προκλήσεις του πολέμου, στηρίζοντας τους συμπολίτες μας και θωρακίζοντας τη χώρα απέναντι στην κρίση.

Το 2023 θα είναι το έτος – επιστέγασμα μιας τετραετίας σημαντικών αλλαγών. Μιας τετραετίας που αδιαμφισβήτητα έγιναν πολλά για τη χώρα, θεραπεύτηκαν παθογένειες ετών, αποκαταστάθηκε η διεθνής εικόνα και ο ρόλος της χώρας μας και ενισχύθηκε αποτρεπτικά απέναντι στις απειλές του γείτονα μας. Το 2023 ευελπιστούμε ότι θα είναι ένα έτος που θα δούμε κάποια από τα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας να ξεκινούν να υλοποιούνται. Θα είναι όμως και το έτος που θα κληθούμε να αποφασίσουμε, ασκώντας το ύψιστο δημοκρατικό μας δικαίωμα της ψήφου, εάν θέλουμε αξιόπιστη και ειλικρινή διακυβέρνηση στον τόπο μας, αξιόπιστες και ειλικρινείς επιλογές για το νομό μας, μακριά από ψέματα και λαϊκισμούς.

Με ενότητα και συλλογική προσπάθεια, ελπίζω το 2023 να συνεχίσουμε να οδηγούμε την Ελλάδα μας και τη Μεσσηνία μας στο μέλλον που τους αξίζουν.

Εύχομαι από καρδιάς σε κάθε Μεσσήνια και Μεσσήνιο συμπατριώτη μου Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά πάντα με υγεία, με προκοπή, με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία! Και το 2023 όλα να πάνε δεξιά!

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παραμένει με 5 βουλευτικές έδρες η Μεσσηνία – Καμία αλλαγή στους νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου -Οι «κερδισμένες» και οι «χαμένες» ενότητες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με απόφαση Βασιλόπουλου: Καμία αλλαγή στους αντιδημάρχους του δήμου Καλαμάτας – Παράταση της θητείας των ήδη ορισμένων μέχρι το τέλος του 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.