Ξεκίνησαν σήμερα, συνεχίζονται αύριο οι αυτοψίες του ΕΛΓΑ στους Ελαιώνες της Μεσσηνίας για το γλοιοσπόριο

Ξεκίνησαν την Τρίτη (3/1) στη Μεσσηνία από κλιμάκιο στελεχών του ΕΛΓΑ -και συνεχίζονται αύριο Τετάρτη 4 του μήνα-, οι αυτοψίες σε ελαιώνες προκειμένου να διαπιστωθεί το  μέγεθος του προβλήματος που έχει προκαλέσει το γλοιοσπόριο στην παραγωγή.

Οι αυτοψίες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου, διενεργούνται σε διάφορες περιοχές ανά τη Μεσσηνία προκειμένου να υπάρξει η όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτική αποτύπωση της προσβολής που έχει γίνει στους ελαιώνες της Π.Ε.

Στις αυτοψίες μετείχαν, ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος, ο περιφερειακός συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Χαντζής, ο προϊστάμενος του υποκαταστήματος Τρίπολης του ΕΛΓΑ Γιάννης Ασούρας, η προϊσταμένη του Τμήματος Εκτιμήσεων και Αποζημιώσεων του Οργανισμού στην Τρίπολη Εφη Θεοδωροπούλου, ο επόπτης Μεσσηνίας του ΕΛΓΑ Νίκος Χριστοφιλόπουλος, ο συντονιστής κρατικής αρωγής Παναγιώτης Τσιλίκας προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Μεσσηνίας, καθώς και ο γεωπόνος Βασίλης Δημόπουλος από την ΔΑΟΚ Μεσσηνίας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του βουλευτή της ΝΔ Θ. Χειμάρα: Ο κ. Μητσοτάκης επικροτεί το γαλάζιο πλιάτσικο με το δημόσιο χρήμα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν θα προσμετρώνται οι απουσίες των μαθητών που νοσούν από γρίπη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ