Παναθηναϊκός: Πιο κοντά στη συμφωνία με την Κρουζ Αζουλ για τον Αντούνα

Πολύ πιο κοντά σε συμφωνία με την Κρουζ Αζούλ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να «ντύσει» στα πράσινα τον Ούριελ Αντούνα.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να μην επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα της Δευτέρας (2/01), σύμφωνα με τα οποία η ομάδα του Μεξικού ζήτησε ένα μεγαλύτερο ποσό «μπροστά» για το δανεισμό του 25χρονου διεθνούς εξτρέμ ως το καλοκαίρι, μεγαλύτερο των 600.000 ευρώ που έχει προτείνει ο Παναθηναϊκός με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι στα 4.2 εκατ. ευρώ.

Από τις νεότερες πληροφορίες που υπάρχουν, οι δύο πλευρές συζητούν πάνω σε αρκετές παραμέτρους, όπως το ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, με τους Μεξιξανούς να επιδιώκουν ένα μεγαλύτερο νούμερο από το 20% που έχουν προτείνει οι «πράσινοι», το ύψος της οψιόν αγοράς και την εφορία. 

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν καταθέσει διαφορετικές προτάσεις για τους επιμέρους όρους της μεταγραφής, προτάσεις που αξιολογούνται κι όπως προκύπτει υπάρχει σημαντική πρόοδος, σε βαθμό τέτοιο που να θεωρείται ότι οι διαφορές που υπάρχουν είναι θέμα χρόνου να ξεπεραστούν.

Ιδιαίτερα, μάλιστα, από τη στιγμή που οι διοικούντες το σύλλογο του Μεξικού γνωρίζουν πως ο Αντούνα δεν επιθυμεί να συνεχίσει άλλο την καριέρα του εκεί, αλλά στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο οι εκπρόσωποί του έχουν «δώσει τα χέρια».

Ο 25χρονος εξτρέμ επέστρεψε χθες στις προπονήσεις της Κρουζ Αζούλ, στην πρώτη συνάντηση της ομάδας μετά τον τελικό του Κυπέλλου της 30ής Δεκεμβρίου. Απέφυγε με διακριτικό τρόπο κάθε επαφή με τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος έξω από το προπονητικό κέντρο και πολύ περισσότερο τους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εύκολο βράδυ στη Νίκαια ο Ολυμπιακός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Έφυγε» ο συνθέτης Νότης Μαυρουδής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ