Σύλληψη 17χρονου, μετά από καταγγελία μητέρας, για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης

3 Ιανουαρίου 2023

Δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και παράβαση του Νόμου περί όπλων, σχηματίσθηκε σε βάρος 17χρονου που συνελήφθη το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου.  

Η κατηγορία, σε βάρος του 17χρονου, για ασέλγεια ανηλίκου, προήλθε μετά από την καταγγελία μητέρας ανήλικης, σύμφωνα με την οποία, τον Οκτώβριο του 2022 και ενώ τον φιλοξενούσαν στην οικία τους, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της.

Ο 17χρονος που εντοπίστηκε το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, επιχείρησε να διαφύγει, όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά την αντίσταση που προέβαλε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρίτσης: «Αντί να απολογηθεί για τις ανατιμήσεις στα τρόφιμα και τις τεράστιες ελλείψεις σε φάρμακα η κυβέρνηση κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Bloomberg: Κοντά σε συμφωνία επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα – Δεν επιβεβαιώνει η Αθήνα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Βουλή: Ψηφίσθηκε το ν/σ για φορολογικό κώδικα από την Επιτροπή – Σημαντικές αλλαγές από το υπουργείο Οικονομικών

Ολοκληρώθηκε σε πρώτη ανάγνωση, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η επεξεργασία του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για τον εκσυγχρονισμό του «Κώδικα Φορολογικής

Δείτε επίσης