Οικονόμου για την υπόθεση Χειμάρα: Ας αναλογιστούν αυτοί που κουνούν το δάκτυλο ποια ήταν η δική τους αντίδραση όταν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ίδια ζητήματα

«Ας αναλογιστούν αυτοί που κουνούν το δάκτυλο ποια ήταν η δική τους αντίδραση σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, όταν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ίδια ζητήματα. Αναφέρομαι στις περιπτώσεις της κας Γεροβασίλη και του κ. Φλαμπουράρη. Ποια ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όχι για βουλευτές αλλά για υπουργούς του; Απολύτως καμία. Αναδεικνύεται η υποκρισία της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε όλα τα θέματα, πολύ περισσότερα σε αυτά που έχουν νομική και ηθική διάσταση», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, την πρώτη για το 2023, σε σχέση με την υπόθεση του Θ. Χειμάρα.

Ερωτηθείς γιατί δεν διαγράφηκε ο κ. Χειμάρας όπως συνέβη με τον κ. Πάτση, απάντησε ότι ο κ. Πάτσης αρνήθηκε να παραιτηθεί και διαγράφηκε.

«Όχι», απάντησε ο κ. Οικονόμου σε ερώτηση αν ο κ. Χειμάρας επικοινώνησε με τον κ. Μητσοτάκη ενώ για το αν θα είναι ή όχι υποψήφιος, είπε ότι τα ψηφοδέλτια η συζήτηση είναι σε εξέλιξη, δεν έχουν ολοκληρωθεί και εξετάζεται αν υπάρχουν κωλύματα ή ασυμβίβαστα όπως το Σύνταγμα επιβάλει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επενδυτικά σχέδια 10,53 δισ. ευρώ υποβλήθηκαν το 2022 στο «Ελλάδα 2.0»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προφυλακίστηκε η 29χρονη μητέρα του μωρού που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ