Πειθαρχική δίωξη στον Θόδωρο Καρυπίδη

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη -για δυσφήμηση ποδοσφαιρικλών αρχών και οργάνων σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις του- άσκησε ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Νικόλαος Μαργαρίτης. Σε συνέντευξή του ο ισχυρός άνδρας του Άρη είχε καταφερθεί κατά της ΕΠΟ.

Στη σχετική ανακοίνωση, όπως αυτή αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ αναφέρεται: 

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη, αξιωματούχου της ΠΑΕ Άρης.

Η δίωξη ασκείται διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1, 2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Τεχεράνη προειδοποιεί το Παρίσι ότι θα αντιδράσει για την δημοσίευση των σκίτσων του Χαμενεΐ στο Charlie Hebdo

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΣΟΚ για την παραίτηση Χειμάρα: Μηχανισμός εξυπηρέτησης συμφερόντων το «επιτελικό κράτος»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ