Πυκνώνουν τα σενάρια που μιλούν για κάθοδο Βλάση στην περιφέρεια Πελοποννήσου με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας

/

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την επόμενη μέρα στην περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς η αποχώρηση του Παναγιώτη Νίκα, ήδη για πολλούς, θεωρείται δεδομένη. Στο επίκεντρο των συζητήσεων (και των σεναρίων), όπως είναι φυσικό, βρίσκεται ο διάδοχος του Μεσσήνιου πολιτικού, εκείνος που θα λάβει δηλαδή το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία για να διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Πριν από κάποιους μήνες, όταν πρωτοεμφανίστηκε το όνομα του βουλευτή της ΝΔ στην Αρκαδία, Κώστα Βλάση, σε σενάρια που σχετίζονται με τη διεκδίκηση της περιφέρειας Πελοποννήσου, πολλοί δεν έδωσαν σημασία.

Η ισχυρή παρουσία του Κ. Βλάση στα βουλευτικά πράγματα της Αρκαδίας και το γεγονός ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εκλεγεί και στις επόμενες εθνικές εκλογές αποτελούσε το ισχυρό επιχείρημα όσων πίστευαν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση ένας νέος και φιλόδοξος νυν βουλευτής να αποχωρήσει από την κεντρική πολιτική σκηνή, προκειμένου να κατέλθει στις περιφερειακές εκλογές.

Ωστόσο, η πάροδος του χρόνου δείχνει ότι τελικά η κάθοδος του κ. Βλάση στην περιφέρεια Πελοποννήσου δεν πρέπει, πλέον, να θεωρείται απίθανή.

Αντιθέτως, αυτή τη στιγμή ο κ. Βλάσης είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει τις περισσότερες αναφορές, είναι ο πολιτικός το όνομα του οποίου συζητιέται εντονότερα στη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, στα ρεπορτάζ πολλών ΜΜΕ, ιδίως της Αθήνας, ο κ. Βλάσης «παίζει» ως φαβορί για τη διαδοχή Νίκα, ο οποίος θεωρείται βέβαιο ότι θα αποχωρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αρκάς πολιτικός δημόσια δεν έχει απαντήσει επί των σεναρίων, ενώ από το περιβάλλον του, όταν τίθεται το ζήτημα, σημειώνεται με έμφαση ότι δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θέαμα και ουσία στοv Βόλο ο Ολυμπιακός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Περίπατο» με Αστέρα ο Άρης (3-0)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Πέρασε» από το Περιφερειακό Συμβούλιο η ΜΠΕ της νέας επένδυσης της ΤΕΜΕΣ στη Βελίκα – Ερωτήματα από την παράταξη Τατούλη – Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη συνεδρίαση

θετικά ψήφισε το Περιφερειακό Συμβούλιο επί της μελέτης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου που αφορά