ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταφεύγει στη λάσπη και σε λογικές πιστοποιητικού πολιτικών φρονημάτων

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατώντας να αντιπαρατεθεί πολιτικά με την κυβέρνηση καταφεύγει στον μόνο δρόμο που ξέρει: στη λάσπη και σε λογικές πιστοποιητικού πολιτικών φρονημάτων! Έφτασε στο σημείο να συνδέει την κυβέρνηση με την επαγγελματική δραστηριότητα ιδιωτών που δεν έχουν καμία οργανική σχέση με την κυβέρνηση και τη ΝΔ» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Επισημαίνει δε ότι ο ένας δεν είχε ποτέ καμία οργανική σχέση με την κυβέρνηση ή τη ΝΔ και ο άλλος δεν έχει οποιαδήποτε οργανική σχέση με τη ΝΔ εδώ και 10 μήνες. «Η εν λόγω εταιρεία στην οποία αναφέρεται το δημοσίευμα άνθισε επί ΣΥΡΙΖΑ οπότε και σύναψε εκατοντάδες συμβάσεις, εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ενώ ο ένας εκ των δύο ιδιωτών που προσπαθούν να συνδέσουν με τη ΝΔ τοποθετήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ ως εσωτερικός ελεγκτής σε φορέα του δημοσίου, ενώ σύναψε και ατομικές συμβάσεις με το ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας Πολάκη!» προσθέτει η ΝΔ.

«Δεν ξέρουμε αν στο πρόγραμμα της «δεύτερης φοράς», εντάσσεται και ο έλεγχος πολιτικών φρονημάτων πριν την ανάληψη οποιασδήποτε σύμβασης με το δημόσιο» αναφέρει και συμπληρώνει «καταλαβαίνουμε ότι η τοξικότητα είναι το μόνο έδαφος στο οποίο μπορεί να κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά ας ενημερώνονται τουλάχιστον πριν βγάλουν βαρύγδουπες ανακοινώσεις γιατί το μόνο που πετυχαίνουν είναι η αυτογελοιοποίηση».

Διάβασε και αυτό: Π. Τσαπανίδου: «Θα διαγράψει τον κ. Κουτούπη ο κ. Μητσοτάκης ή στηρίζει ακόμα ένα πλιάτσικο 5,5 εκατ. ευρώ;»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οσλο, Βερολίνο και Λονδίνο καλούν τους Ιρανούς πρεσβευτές να καταδικάσουν τις εκτελέσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γ. Οικονόμου: Με βίντεο δεν στεγάστηκε κανείς- Στην εικονική πραγματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με πράξεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ