Σε πρώτο πλάνο στον Παναθηναϊκό ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ

9 Ιανουαρίου 2023

Σε μία (άλλη) πολύ έμπειρη επιλογή έχει στραφεί ο Παναθηναϊκός για τη θέση του δημιουργικού χαφ, απ’ τη στιγμή που δεν βρίσκει τη «χρυσή» τομή με την Λουντογκόρετς για τον Βραζιλιάνο, Κάουλι Ολιβέιρα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι «πράσινοι» έχουν φέρει σε πρώτο πλάνο πλέον την περίπτωση του 28χρονου διεθνή Ούγγρου χαφ, Λάζλο Κλάινχαΐσλερ, ο οποίος αγωνίζεται στην κροατική Όσιγιεκ.

Ο Κλάινχαϊσλερ μένει ελεύθερος στο τέλος του καλοκαιριού κι έχει ήδη αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει η κροατική ομάδα (βρίσκεται στην 3η θέση της SuperSport HNL). Για την απόκτησή του έδειξε έντονο ενδιαφέρον και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, όμως η Όσιγιεκ δεν θέλει να τον παραχωρήσει σε ομάδα της κροατικής Λίγκας κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη γειτονική χώρα είναι σε συζητήσεις με το «τριφύλλι».

Οι αξιώσεις του ποδοσφαιριστή (ο οποίος έχει δικαίωμα για να κλείσει από τώρα σε άλλο σύλλογο ενόψει Ιουλίου) είναι περίπου 500.000 ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να έχει κάνει την κίνησή του και να αναμένει απάντηση απ’ την πλευρά της Όσιγιεκ, για να κλείσει από τώρα τον Μαγυάρο μέσο.

Ο Κλάινχαϊσλερ μετράει φέτος 8 γκολ και 4 ασίστ με την κροατική ομάδα σε 20 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι 44 φορές διεθνής με την Εθνική Ουγγαρίας. Με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έχει συμμετάσχει στο Euro2016 και Euro2020, ενώ ήταν βασικό μέλος της πολύ καλής ομάδας των Ούγγρων που εντυπωσίασε στο πρόσφατο Nations League με μεγάλες νίκες κόντρα σε Αγγλία και Γερμανία.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Κέρουλετ και το 2008 πήρε μεταγραφή στις ακαδημίες του Πούσκας, ενώ για ένα χρονικό διάστημα αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην U17 της Βιντεότον. Από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2016 αγωνίστηκε στην Βέρντερ Βρέμης.

Δόθηκε δανεικός σε Ντάρμσταντ, Φερεντσβάρος και Αστάνα, με την τελευταία να τον αγοράζει αντί 750.000 ευρώ το 2018. Τον Φεβρουάριο του 2019 ο σύλλογος από το Καζακσταν τον πούλησε στην Οσιγιέκ που ανήκει μέχρι σήμερα.

Με τη φανέλα της κροατικής ομάδας μετράει συνολικά 131 συμμετοχές με 21 γκολ και 15 ασίστ, ενώ με την Εθνική Ουγγαρίας είχε σημειώσει το ένα απ’ τα συνολικά τρία τέρματά του, στον αγώνα κόντρα στην Εθνική Ελλάδας (2-1 υπέρ των Ούγγρων) για το Nations League στις 11 Σεπτεμβρίου του 2018.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

107.957 αιτήσεις για 5.124 μόνιμες θέσεις σε δημόσιους φορείς – Στατιστικά στοιχεία για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Λονδίνο εξετάζει να προμηθεύσει το Κίεβο με άρματα μάχης, σύμφωνα με το Sky News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης