Θράσος Νίκα: Αντί να απολογηθεί για την ισοπέδωση του Παμίσου τάζει τη φύτευση 2.000 νέων δέντρων – Οι αναφορές στην 120 ΠΕΑ

/

Επιτομή του πολιτικού θράσους αποτελεί η ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου, σχετικά με την ισοπέδωση του Παμίσου. Αφού πρώτα κατέστρεψαν τη φυσιογνωμία του ποταμιού, τώρα τάζουν τη φύτευση χιλιάδων νέων δέντρων. «Ο καθαρισμός έγινε σε συνεργασία με την 120 ΠΕΑ με κύριο στόχο την προστασία των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου», δηλώνει ο Π. Νίκας.

Στο ζήτημα των πρόσφατων παρεμβάσεων, με τις οποίες ισοπεδώθηκε σημαντικό τμήμα του Παμίσου, αναγκάστηκε να επανέλθει ο Παναγιώτης Νίκας, καθώς η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Ωστόσο, αντί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου να απολογηθεί για την ισοπέδωση σημαντικού τμήματος του μεγαλύτερου ποταμιού της Μεσσηνίας, αντί να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα, τάζει τη φύτευση 2.000 νέων δέντρων.

Επιπλέον αυτού, ο κ. Περιφερειάρχης όχι μόνο δεν αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη που του αναλογεί για την καταστροφή, αλλά υπόσχεται με περίσσιο πολιτικό θράσος ότι «το ενδιαφέρον της Περιφέρειας θα είναι συνεχές για τον παραποτάμιο χώρο».

Οι αναφορές στην 120 ΠΕΑ

Έκπληξη προκαλεί, πέραν όλων των άλλων, ότι στην ίδια ανακοίνωση υπάρχει αναφορά στην 120 ΠΕΑ, καθώς ο κ. Νίκας δηλώνει ότι ο καθαρισμός (έτσι ονομάζει την ισοπέδωση) έγινε «σε συνεργασία με την 120 ΠΕΑ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου:

“Ο καθαρισμός του Παμίσου, στο ύψος της γέφυρας της Μεσσήνης, έγινε σε συνεργασία με την 120 ΠΕΑ με κύριο στόχο την προστασία των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου” δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας ότι μέχρι τώρα έχουν καθαριστεί συνολικά περί τα 6 χιλιόμετρα συνολικά στον Πάμισο και τον Αρι.

Οπως τόνισε ο περιφερειάρχης, στη συνέχεια, μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπογραφεί η απόφαση για την φύτευση στο συγκεκριμένο τμήμα, στις όχθες του Παμίσου, περίπου 2.000 δένδρων κατάλληλων για παραποτάμιες περιοχές.

Η σχετική διαδικασία θα εκκινήσει πολύ σύντομα και το ενδιαφέρον της Περιφέρειας θα είναι συνεχές για τον παραποτάμιο χώρο, κατέληξε ο περιφερειάρχης.

Διάβασε και αυτό: Στο Περιφερειακό Συμβούλιο το ζήτημα των παρεμβάσεων στον Πάμισο – Κοινή ερώτηση τριών συμβούλων της παράταξης Τατούλη

Διάβασε και αυτό: Ισοπέδωσαν τον Πάμισο: Απίστευτες εικόνες από την παρέμβαση της περιφέρειας Πελοποννήσου στο μεγαλύτερο ποτάμι της Μεσσηνίας

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εξαίρεση της ανακρίτριας ζήτησε και πάλι η Ρούλα Πισπιρίγκου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Ανάδοχος για το Κλειστό Προπονητήριο στο στάδιο της παραλίας – Κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός προϋπολογισμού 1.300.000 ευρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ