Στην Αθήνα ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ: «Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα»

11 Ιανουαρίου 2023

«Έρχομαι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ, που έφτασε σήμερα (11/1) στις 13:15 στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, με την οποία πριν από τρεις μήνες απέκτησαν παιδί, και τον μάνατζέρ του.  

 «Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να παίξω και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τον προπονητή, το επιτελείο και τους συμπαίκτες μου. Ευχαριστώ και την οικογένειά μου που με στήριξε», είπε ο 28χρονος διεθνής Ούγγρος.

 Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ,-όπως έχει προγραμματιστεί-από το αεροδρόμιο, πήγε μαζί με τον μάναζτέρ του, κατευθείαν στα γραφεία του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας, και στη συνέχεια  θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
 Αύριο το μεσημέρι είναι προγραμματισμένος ο δεύτερος κύκλος ιατρικών εξετάσεων και στη συνέχεια η υπογραφή του συμβολαίου, που θα έχει διάρκεια για τα επόμενα  3 χρόνια και 6 μήνες, έρως τον Ιούνιο του 2026.
 Μαζί με τα μπόνους οι αποδοχές του θα ξεπεράσουν τις 600.000 ευρώ ετησίως, ενώ η όσιγιεκ θα βάλει στα ταμεία της 500.000 ευρώ.
 Ο Κλάινχαϊσλερ είναι 44 φορές διεθνής με  την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γ. Οικονόμου: Ο κ. Ανδρουλάκης θέλει μια Δικαιοσύνη à la carte

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παρατηρητήριο «Κλίμακα»: Αύξηση των αυτοκτονιών κατά 25% – Τουλάχιστον δύο αυτοκτονίες καθημερινά – Ψηλά στη «μαύρη» λίστα η Πελοπόννησος [αναλυτικά στοιχεία]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ole: «Παίκτης της ΑΕΚ ο Λαμέλα»

Παίκτης της ΑΕΚ θα γίνει τα προσεχή 24ωρα ο Έρικ Λαμέλα. Η κορυφαία εφημερίδα της Aργεντινής, “Ole”, μέσω της διαδικτυακής της πύλης

Δείτε επίσης