Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση αποχώρησης από τον δήμο Καλαμάτας: Με επίθεση απαντά ο Κοσμόπουλος στις φιλοφρονήσεις – Τα σενάρια για την επόμενη μέρα

/

Αίσθηση και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει το κείμενο που συνοδεύει την ανάρτηση της παράταξης «Καλαμάτα Μπροστά», σχετικά με την ανακοίνωση αποχώρησης του Β. Κοσμόπουλου από το δήμο Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, η παράταξη του Κοσμόπουλου εξαπολύει αρχικά επίθεση στους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, καθώς χαρακτηρίζει «κούφια λόγια» όσα θετικά σημείωσαν για τον επικεφαλής της, αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από το δήμο Καλαμάτας.

Επίθεση εξαπολύει και κατά του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, ο οποίος επίσης εξέφρασε την εκτίμησή του για τον κ. Κοσμόπουλο και την αυτοδιοικητική του πορεία.

«Τα λόγια των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ακούστηκαν κούφια, γιατί δεν στήριξαν όταν επιβαλλόταν. Του δημάρχου ομοίως, αφού η “εκτίμηση” δεν στάθηκε ικανή για ένα … γραφείο μειοψηφίας» σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Η επιθετική στάση του κ. Κοσμόπουλου απέναντι στους αντιπάλους του από πολλούς μεταφράστηκε ως «πικρία», από άλλους ως ένδειξη της τακτικής που θα ακολουθήσει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, μέχρι τη λήξη της θητείας του.

Ωστόσο, συμπεράσματα δεν μπορούν ακόμα να εξαχθούν με ασφάλεια, δεδομένου ότι μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα, που αφορούν τη δεύτερη δύναμη του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμάτας, αλλά και το πολιτικό μέλλον του κ. Κοσμόπουλου μένουν αδιευκρίνιστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη τις τελευταίες μέρες διακινούνται με ένταση σενάρια που συνδέουν το όνομα του κ. Κοσμόπουλου με τον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης, την περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Μεντί της Σίτι  κρίθηκε αθώος για έξι κατηγορίες βιασμού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Τριφυλίας: Aνακοινώνει και επίσημα την υποψηφιότητά της η Χάιδω Παναγιωτοπούλου – Εκδήλωση τη Δευτέρα στην Κυπαρισσία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ