Παρουσία του Μητροπολίτη Μεσσηνίας και λειτουργών της Δικαιοσύνης ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

/

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας τη Δευτέρα (16/3), σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μ. Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά και κληρικούς.

Χαιρετισμούς και ευχές απηύθυναν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κώστας Μαργέλης, ο Πρόεδρος Εφετών Καλαμάτας Χαράλαμπος Μαυρίδης, ο Εισαγγελέας Εφετών Καλαμάτας Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος, ο Βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος.

Παρευρέθηκαν ο πρώην περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ο πρώην δήμαρχος Πύλου – Νέστορος και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Καφαντάρης, η υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Πιπίνα Κουμάντου, αιρετοί του δήμου Καλαμάτας και της περιφέρειας Πελοποννήσου, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. «Σε μια δημοκρατική κοινωνία ο Νομικός Κόσμος επιτελεί το ύψιστο λειτούργημα. Λειτούργημα που συνδέεται με την ανακάλυψη της αλήθειας και με την εφαρμογή των κανόνων του δικαίου», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος και ευχήθηκε «υγεία και αντοχή για να φέρετε σε πέρας το δύσκολο έργο σας, παράγοντας δίκαιες αποφάσεις που έχει ανάγκη η δοκιμαζόμενη κοινωνία μας».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αεροπορική οδηγία για τους ταξιδιώτες από την Κίνα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο καιρός στην Καλαμάτα: Βροχές και θερμοκρασία μέχρι τους 18 βαθμούς Κελσίου την Τρίτη [αναλυτικά η πρόγνωση]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ