Ζημιές στο δήμο Οιχαλίας από την κακοκαιρία: Πλημμύρισε χείμαρρος – Καταστροφές στο οδικό δίκτυο και σε καταστήματα [φωτογραφίες]

/

Ζημιές στο επαρχιακό και αγροτικό δίκτυο προκάλεσε στην ευρύτερη περιοχή του Διαβολιτσίου και της Κάτω Μέλπειας, στον Δήμο Οιχαλίας, η ισχυρή βροχόπτωση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής της νύχτας της 19ης προς την 20ή Ιανουαρίου, καθώς πλημμύρισε ο χείμαρρος «Βίας». Σημειώθηκε επίσης εισροή υδάτων σε ισόγεια και υπόγεια σε περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων, στο Διαβολίτσι.

Την περιοχή, στην οποία επενέβησαν μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου αποκαθιστώντας τις ζημιές, επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας, Ανδρέας Τσουκαλάς, συνοδευόμενος από τον συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Βασίλη Χαντζή, και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες. Επιτόπου βρέθηκε και η Δήμαρχος Οιχαλίας, Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, με άλλα αυτοδιοικητικά και υπηρεσιακά στελέχη του δήμου.

Όπως ενημέρωσαν τους πολίτες οι παράγοντες της Περιφέρειας, η Π.Ε. Μεσσηνίας θα προβεί άμεσα στη συγκρότηση δύο επιτροπών -μίας για την καταγραφή των ζημιών στις υποδομές και μίας για το ανάλογο έργο στις επιχειρήσεις- οι οποίες θα μεταβούν για αυτοψία στην πληγείσα περιοχή στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» με πυροβολισμούς στο κέντρο της Καλαμάτας – Νεκρός ένας 47χρονος – Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ισπανία: Η εισαγγελία ζήτησε φυλάκιση χωρίς εγγύηση στον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ