Δήμος Καλαμάτας: Στην εκδήλωση της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας» και του Θανάση Βασιλόπουλου στραμμένο το πολιτικό ενδιαφέρον

/

Στην ανοιχτή εκδήλωση του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, έχει στραφεί το πολιτικό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι ουσιαστικά σηματοδοτεί την έναρξη της προεκλογικής περιόδου στον Δήμο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας και είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:00. Ομιλητής θα είναι ο δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής της παράταξης, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Ασφαλή πολιτικά συμπεράσματα για την εκδήλωση της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας», προφανώς, θα εξαχθούν μετά την ολοκλήρωσή της, ωστόσο, είναι βέβαιο εκ των προτέρων ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση θα διαμορφώσει ένα νέο πλαίσιο στον δρόμο προς τις εκλογές για την ανάδειξη νέου δημάρχου Καλαμάτας.

Το παρών, μεταξύ άλλων, αναμένεται να δώσουν και πολιτικά πρόσωπα, προκειμένου να στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Βασιλόπουλου, αλλά και τα πρόσωπα που θα συνθέσουν το ψηφοδέλτιο των επόμενων εκλογών.

Η πρόσκληση της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας» για την εκδήλωση της Δευτέρας:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το «κλειδί» της ανθρώπινης ευτυχίας: Τι αποκαλύπτει η μακροβιότερη μελέτη στην ιστορία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ν. Κεραμέως: Η αξιολόγηση κομβικό εργαλείο βελτίωσης των εκπαιδευτικών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ