Περιφέρεια Πελοποννήσου: Στη εκδήλωση του Κώστα Βλάση στραμμένα όλα τα βλέμματα – Η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά και η …αγωνία του Παναγιώτη Νίκα

/

Στις 18:00 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η συγκέντρωση του βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Βλάση, κατά την οποία, σύμφωνα με όσα διαρρέουν, θα διαφανεί αν ο πρώην υπουργός ενδιαφέρεται για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Με ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον αναμένεται η απογευματινή εκδήλωση του βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Βλάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο τις πρωτεύουσας.

Παρών στη συγκέντρωση θα είναι και ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μάλιστα θα είναι και εκείνος που θα προλογίσει την εκδήλωση. Παρόντες θα είναι επίσης, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πλήθος βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και αυτοδιοικητικοί.

Όπως είναι φυσικό η συγκέντρωση του κ. Βλάση απασχολεί ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Νίκα, καθώς οι εξελίξεις στην πλευρά του βουλευτή θα κρίνουν την υπόθεση υποψήφιου περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο με τη στήριξη της ΝΔ.

Η πρόσκληση της εκδήλωσης του κ. Βλάση:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παράσταση νίκης για τον δήμο Καλαμάτας: Δυναμικό ξεκίνημα του Θανάση Βασιλόπουλου – Εντυπωσιακή συγκέντρωση της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας» [φωτογραφίες]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεγάλη πρόταση της Ατλάντα Γιουνάιτεντ για Γιακουμάκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ