Προάγγελος πολιτικών εξελίξεων στην Πελοπόννησο τα μηνύματα του Αντώνη Σαμαρά στη συγκέντρωση του Κώστα Βλάση [φωτογραφίες από την εκδήλωση]

/

Σημαντικά μηνύματα, με φόντο την περιφέρεια Πελοποννήσου και τις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου, εμπεριείχε η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην εκδήλωση του βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Βλάση, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Μπορεί ο κ. Σαμαράς να μην παρευρέθηκε τελικά στην εκδήλωση του Κώστα Βλάση, καθώς μια ίωση τον ανάγκασε να περιορίσει τη δραστηριότητά του, ωστόσο, με την ομιλία του, την οποία διάβασε ο πιο στενός του συνεργάτης, ο δημοσιογράφος Νίκος Τσούτσιας, φρόντισε να θέσει νέα δεδομένα στην υπόθεση που σχετίζεται με την περιφέρεια Πελοποννήσου και τον «γαλάζιο» υποψήφιο στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Τσούτσιας

Οι ευθείες αναφορές του πρώην Πρωθυπουργού σε ζητήματα που συνδέονται αμιγώς με την περιφέρεια Πελοποννήσου όχι μόνο δεν διέψευσε τις πληροφορίες που θέλουν τον κ. Βλάση να αποτελεί την πρώτη επιλογή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά αντιθέτως έδειξε ότι η πόρτα της Περιφέρειας είναι …ορθάνοιχτη για τον βουλευτή Αρκαδίας, αν και εφόσον και ο ίδιος το επιδιώξει.

«Τον θυμάμαι» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του «ως απλό μαχητή της παράταξης, πρωταγωνιστή στην καθοριστική εκλογική νίκη που πετύχαμε στις κρίσιμες αναμετρήσεις που δώσαμε για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Αναμετρήσεις νικηφόρες, προάγγελο της αυτοδυναμίας των εθνικών εκλογών του 2019».

«Η Αρκαδία ξέρει, η Πελοπόννησος ξέρει», προσέθεσε με νόημα ο Μεσσήνιος πολιτικός και συνέχισε αναφέροντας: «Ο Κώστας, ανέλαβε το βάρος των περιφερειακών εκλογών, έδωσε και την ψύχη του για τη μεγάλη εκείνη νίκη και τα κατάφερε». «Αποστολή εξετελέσθη», σημείωσε αμέσως μετά ο πρώην Πρωθυπουργός και προσέθεσε: «Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Κώστας Θα προσφέρει πολλά περισσότερα από εδώ και μπρος».

Καταλήγοντας, ο πρώην Πρωθυπουργός έκανε ακόμα πιο εμφατικό το μήνυμά του, προκειμένου να καταλάβουν οι πάντες και να μην υπάρξει καμιά αμφιβολία στους τελικούς παραλήπτες, κυρίως στην πλευρά του κ. Νίκα: «Είναι πιο έτοιμος από ποτέ για νέους ρόλους», τόνισε ο κ. Σαμαράς αναφερόμενος στον κ. Βλάση, τροφοδοτώντας ακόμα περισσότερο τα σενάρια για το πολιτικό μέλλον του βουλευτή Αρκαδίας, αλλά και του νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση του κ. Βλάση:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με… περιπέτεια στους ημιτελικούς του Challenge Cup ο Παναθηναϊκός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου: Απομάκρυνση κατασχεμένων σκαφών από το λιμάνι της Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Πέρασε» από το Περιφερειακό Συμβούλιο η ΜΠΕ της νέας επένδυσης της ΤΕΜΕΣ στη Βελίκα – Ερωτήματα από την παράταξη Τατούλη – Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη συνεδρίαση

θετικά ψήφισε το Περιφερειακό Συμβούλιο επί της μελέτης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου που αφορά