Καλαμάτα: Σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο εντοπίστηκε ο 38χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 47χρονου – Δικογραφία και για ναρκωτικά – Σύλληψη 34χρονου για υπόθαλψη

25 Ιανουαρίου 2023

Ανακοίνωση, σχετικά με τη σύλληψη του 38χρονου, ο οποίος κατηγορείται ως δράστης της δολοφονίας 47χρονου στο κέντρο της Καλαμάτας, εξέδωσε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση σημειώνεται:

Συνελήφθη, σήμερα (25.1.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ο 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Καλαμάτας, για την ανθρωποκτονία 47χρονου, που έλαβε χώρα την 20-01-2023 στην Καλαμάτα (σχετ. το από 21.1.2023 Δελτίου Τύπου).

Ο 38χρονος εντοπίσθηκε μαζί με 34χρονο αλλοδαπό σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο σε περιοχή της Μεσσηνίας, στο οποίο κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -80- γραμμαρίων, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -30- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κατόπιν αυτού, αμφότεροι συνελήφθησαν και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ επιπλέον ο 34χρονος κατηγορείται και για υπόθαλψη εγκληματία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Διάβασε και αυτό: Δολοφονία 47χρονου στο κέντρο της Καλαμάτας: Στα χέρια της Αστυνομίας και ο δεύτερος κατηγορούμενος

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αύριο σε όλη σχεδόν τη χώρα – Προειδοποιητικό μήνυμα του «112» για ακραία καιρικά φαινόμενα και σε Ζάκυνθο-Κεφαλονιά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης