Κατατέθηκαν οι φάκελοι για τον ανάδοχο του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/1) η κατάθεση προς το Δήμο Αθηναίων των φακέλων των υποψηφίων αναδόχων για την ανέγερση του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού. 

Η δημοτική αρχή της Αθήνας έχει πλέον στα χέρια της όλες τις προσφορές, ενώ δεν έχει προκύψει καμία ένσταση προκειμένου να πάει πιο πίσω χρονικά την όλη διαδικασία.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με πιθανότερη ημερομηνία την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου αναμένεται να συνεδριάσει η επιτροπή διαγωνισμού του δήμου, για να προχωρήσει στον έλεγχο της εγκυρότητας των προσφορών και των εγγυτικών επιστολών που κατέθεσαν οι υποψήφιες εταιρίες κι ακολούθως οι τελικοί φάκελοι θα σταλούν στην οικονομική επιτροπή της δημοτικής αρχής, η οποία θα αποφασίσει σε συνεδρίασή της για τον τελικό ανάδοχο του έργου.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει και σχετική επίσημη τοποθέτηση-ανακοίνωση από την πλευρά του δήμου Αθηναίων για το θέμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ουγγαρία θα ασκήσει βέτο σε ενδεχόμενες ευρωπαϊκές κυρώσεις στη ρωσική πυρηνική ενέργεια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Με τη θλιβερή του παρουσία ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την ενοχή του για το πρωτοφανές σκάνδαλο των υποκλοπών – H επιστολή Τσίπρα σε Ράμμο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ