Ανακοινώθηκε και επίσημα το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία – Χωρίς εκπλήξεις η επιλογή των προσώπων

/

Τις 3 γυναίκες και τους 4 άντρες, οι οποίοι θα αποτελέσουν τους υποψήφιους βουλευτές Μεσσηνίας στις ερχόμενες εθνικές εκλογές, ανακοίνωσε και επίσημα το ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, όπως αναμένονταν, υποψήφιοι βουλευτές Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ θα είναι οι:

Αναλυτικά τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ανά την Ελλάδα

Μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο Βαγγέλης Αργύρης, Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων, παρουσιάζοντας τους υποψήφιους βουλευτές στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, τόνισε πως «η διαδικασία επιλογής των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ήταν μία ανοιχτή διαδικασία η οποία έγινε με βασικούς άξονες τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, την αξιοποίηση του πιο ικανού ανθρώπινου δυναμικού σε κάθε νομό, την ανανέωση στα πρόσωπα και την αύξηση της συμμετοχής των νέων».

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων επισήμανε ότι τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής περιλαμβάνουν «προσωπικότητες με αυξημένα προσόντα, με επάρκεια και αξία, και έχουν όλες τις προϋποθέσεις για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές».

Αναφερόμενος στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο Βαγγέλης Αργύρης υπογράμμισε ότι «η ανανέωση προσώπων αγγίζει σε ποσοστό το 63%. Το 31% των υποψηφίων είναι κάτω των 45 ετών, και το 92% έχει πανεπιστημιακή εκπαίδευση, με το 12% να κατέχει διδακτορικό δίπλωμα και το 30% μεταπτυχιακό δίπλωμα».  

Ο Βαγγέλης Αργύρης, υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πρωτοπορεί καθώς είναι το πρώτο κόμμα που ανακοινώνει επίσημα τα ψηφοδέλτια του και κάλεσε όλους τους υποψήφιους βουλευτές «να δώσουν έναν εκλογικό αγώνα με πολιτικά επιχειρήματα, αξιοπρέπεια και πολιτισμό, γιατί διαχρονικά αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η δικογραφία για τη δολοφονία του «Αμερικάνου»: Τι υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ηλεκτρονική ασπίδα στον παγετό – Εφαρμογή του ΥΠΑΑΤ θα προειδοποιεί τον παραγωγό

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ