Ξεκίνησε η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στην Καλαμάτα – Έρχονται εκτεταμένες παρεμβάσεις στις Ενότητες Άριος – Αρφαρών και Θουρίας

/

Εκκίνησε, σύμφωνε με σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, η υλοποίηση του έργου «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Δ.Ε. Καλαμάτας», προϋπολογισμού 1.087.000 ευρώ.

Για τις υπό εξέλιξη εργασίες, που εκτελούνται στο δρόμο που ενώνει τα Γιαννιτσάνικα με την Αγία Παρασκευή (μήκους 2.300 μέτρων), ενημερώθηκε ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, σε αυτοψία που πραγματοποιήσε συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο.

Όπως σημείωσε ο κ. Βασιλόπουλος «ένα πολύ σημαντικό έργο ξεκίνησε να υλοποιείται», επισημαίνοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν αντίστοιχες παρεμβάσεις σε Βέργα, Μ. Μαντίνεια και τις υπόλοιπες Κοινότητες της εν λόγω Δημοτικής Ενότητας.

Ταυτόχρονα, όπως ανέφερε κ. Βασιλόπουλος ακολουθεί και η δεύτερη εργολαβία που αφορά εκτεταμένες παρεμβάσεις βελτίωσης αγροτικής οδοποιίας στις δημοτικές ενότητες Άριος, Αρφαρών και Θουρίας.

Και τα δύο έργα, με συνολικό προϋπολογισμό πάνω από 2.000.000 ευρώ χρηματοδοτούνται μέσω του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Φοίνικας «προσγείωσε ανώμαλα» τον Παναθηναϊκό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πόλο: Ο Ολυμπιακός πήρε το Κύπελλο με επίδειξη δύναμης απέναντι στον Παναθηναϊκό (14-4)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ενίσχυση του Αεροδρομίου από τον δήμο Καλαμάτας – Επίσκεψη και συνάντηση του Θανάση Βασιλόπουλου με την Αερολιμενάρχη του «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος»

Το Διεθνές Αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» επισκέφθηκε την Πέμπτη (16/3) ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Ο