«Ζεστός» ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία: Δεύτερη μεγάλη εκδήλωση στην Καλαμάτα μέσα σε λίγες μέρες

/

Δυναμικά φαίνεται ότι έχει μπει ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας στην προεκλογική περίοδο, καθώς οι δύο συγκεντρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από την αρχή του 2023 (14 Ιανουαρίου και 5 Φεβρουαρίου) δείχνουν ότι υπάρχει σημαντική συσπείρωση δυνάμεων.

Η παρουσία πολλών φίλων του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το κυρίαρχο χαρακτηριστικό και το πιο ηχηρό μήνυμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα, με αφορμή την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας.

Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία καταγράφεται μεγάλη συμμετοχή, δεδομένου ότι μόλις 23 μέρες πριν (14 Ιανουαρίου) οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είχαν γεμίσει ασφυκτικά το αμφιθέατρο του κτιρίου του Εργατικού Κέντρου της Καλαμάτας.

Οι δύο επιτυχημένες εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία δείχνουν αφενός ότι η διαδικασία των πρόσφατων εσωκομματικών εκλογών, τουλάχιστον σε επίπεδο Νομού, ενεργοποίησε νέες δυνάμεις και αφετέρου ότι υπάρχει ικανοποιητικός βαθμός συσπείρωσης στη βάση του κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια πεποίθηση και η ίδια αισιοδοξία υπάρχει και στις τάξεις γυναικών και των ανδρών που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, οι περισσότερες και οι περισσότεροι εκ των οποίων συμμετείχαν στην εκδήλωση της Κυριακής.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωση ήταν ο βουλευτής του Νομού, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τα πεπραγμένα της, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Χαρίτσης επίσης μίλησε για το διακύβευμα των ερχόμενων εκλογών και κάλεσε το ακροατήριο να μην «ακούει» κεντρικά μέσα ενημέρωσης και δημοσκόπους, οι οποίοι επιχειρούν να διαμορφώσουν και όχι να καταγράψουν την κοινή γνώμη.

Τέλος ο βουλευτής Μεσσηνίας απηύθυνε κάλεσμα ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης: «Είναι μια μάχη που πρέπει να τη δώσουμε όλες και όλοι μαζί. Ο καθένας και η καθεμιά ξεχωριστά και όλοι μαζί συλλογικά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρίτσης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύσκεψη στο υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας – Ισχυρή σύσταση για μείωση μετακινήσεων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συμπαράσταση του δήμου Καλαμάτας στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας – Πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση βοήθειας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: «Την ώρα που η τραγωδία των Τεμπών δείχνει που οδηγεί η διάλυση των δημόσιων υποδομών, η κυβέρνηση Μητσοτάκη μεθοδεύει την ιδιωτικοποίηση ακόμη και του νερού»

«Από το πρωθυπουργικό διάγγελμα του «φταίει ο σταθμάρχης» μέχρι το πρόσφατο «όλοι φταίνε» και τα χθεσινά