Θανάσης Βασιλόπουλος: Ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας η Κεντρική Αγορά της Καλαμάτας

/

Με την παρουσία του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, του προέδρου της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας (ΚΑΚ), Αν. Αγγελή, αιρετών του Δήμου, μελών του Δ.Σ., εργαζομένων και επαγγελματιών της Αγοράς, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικής πίτας της ΚΑΚ.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας, αλλά και ο πρόεδρος της ΚΑΚ τόνισαν ότι ότι η Κεντρική Αγορά συνεχίζει δυναμικά την πορεία της, αποτελώντας σημείο αναφοράς για την πόλη, στηρίζοντας την τοπική οικονομία, τους παραγωγούς και τους εμπόρους που δραστηριοποιούνται εκεί.

Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε ο κ. Βασιλόπουλος η Κεντρική Αγορά Καλαμάτα αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας, καθώς καθημερινά δραστηριοποιούνται σ’ αυτή δεκάδες επαγγελματίες και την επισκέπτονται εκατοντάδες καταναλωτές για να προμηθευτούν ποιοτικά και φθηνά προϊόντα.

Ο κ. Βασιλόπουλος, τέλος, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η διαρκής αναβάθμιση, λειτουργικά και αισθητικά της Κεντρικής Αγοράς, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις προσπάθειες της διοίκησης και των εργαζομένων της ΚΑΚ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ομαλή η λειτουργία για περίπου 37.000 ηλεκτρονικές τάξεις στα σχολεία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τηλεφωνική επικοινωνία του Κυρ. Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για επέτειο 23ης Μαρτίου: Είμαι υπερήφανος για την συμβολή της πόλης μας στο Αγώνα του ’21 – Είμαι υπερήφανος και για τις προόδους του σύγχρονου Δήμου μας

Δήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 23ης Μαρτίου, έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.