Παρέμβαση Χρυσόστομου για τη συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

7 Φεβρουαρίου 2023

Πρωτοβουλία, προκειμένου να συγκεντρωθεί ανθρωπιστική βοήθεια για το δοκιμαζόμενους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και στη Συρία, αναλαμβάνει ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας. Την Τετάρτη οι επίσημες ανακοινώσεις σε συνέντευξη τύπου.

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (8/2) ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος. Θέμα της συνέντευξης θα είναι η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Μητρόπολης Μεσσηνίας, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει την ευαισθησία της και τα αντανακλαστικά της, ιδίως σε ζητήματα που σχετίζονται με την αποστολή βοήθειας σε ανθρώπους που δοκιμάζονται.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη πρωτοβουλία έχει αναλάβει και ο δήμος Καλαμάτας, ενώ και άλλοι φορείς και συλλογικότητες του Νομού έχουν συνταχθεί στην προσπάθεια συγκέντρωσης βοήθειας για τους σεισμόπληκτους.

Διάβασε και αυτό: Έναν 50χρονο και ένα κοριτσάκι διέσωσε η ελληνική ΕΜΑΚ στην πόλη Χατάι –  Συνεχίζει τις προσπάθειες διάσωσης και άλλων

Διάβασε και αυτό: Τρίμηνη κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις σεισμόπληκτες περιοχές – Πάνω από 5.000 οι νεκροί

ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ν. Ανδρουλάκης: Έχουμε χρέος να δείξουμε συμπαράσταση και αλληλεγγύη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυρ. Μητσοτάκης στο CNN: Η πιο ισχυρή εικόνα, αυτή ενός Έλληνα κι ενός Τούρκου διασώστη να σώζουν ένα κοριτσάκι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Καύσωνας: Ξεπέρασε τους 41 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος στη Μεσσηνία – Οι περιοχές του Νομού που έχουν σημειωθεί οι μεγαλύτερες θερμοκρασίες

Θερμοκρασίες πάνω από τους 41 βαθμούς Κελσίου κατέγραψε το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στη Μεσσηνία την Τετάρτη (12/6).

Καύσωνας/Μεσσηνία : Τους 39,6 βαθμούς Κελσίου έφτασε το θερμόμετρο – Οι μέγιστες θερμοκρασίες σε 7 περιοχές του Νομού

Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν την Τρίτη (11/6) στη Μεσσηνία από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Η υψηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στη Σκάλα,

Δείτε επίσης