Χαρίτσης: «Το ζήτημα δεν είναι απλώς και μόνο η κυβερνητική εναλλαγή αλλά η απάντηση στις μεγάλες ανάγκες της κοινωνίας»

/

«Το σκάνδαλο των υποκλοπών και η απόπειρα συγκάλυψής του, ξεφεύγει από  τα όρια της κομματικής αντιπαράθεσης. Πρόκειται για μείζον ζήτημα δημοκρατίας» δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης, στον ρ/στ «Αθήνα 9.84». Και πρόσθεσε: «Η θεσμική κατάπτωση που έχει διαμορφωθεί με ευθύνη του κ. Μητσοτάκη δηλητηριάζει το κλίμα στην κοινωνία.Για αυτό επιμένουμε να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση και να αποδοθούν ευθύνες».

«Το τελευταίο καταφύγιο της κυβέρνησης είναι να λειτουργήσει ισοπεδωτικά και να επιχειρήσει να πείσει ότι αυτά συνέβαιναν πάντα. Δεν είμαστε όμως όλοι ίδιοι» ξεκαθάρισε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «τέτοιες νοοτροπίες οδηγούν σε μια ακραία, αντιπολιτική συμπεριφορά».

«Έχουμε καταθέσει ένα σαφές πολιτικό πρόγραμμα που απαντάει στις μεγάλες ανάγκες της κοινωνίας» υπογράμμισε ο κ. Χαρίτσης.«Εμείς μιλάμε για το νέο ΕΣΥ και την αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας. Την στήριξη των μικρομεσαίων και την ανακατεύθυνση των πόρων του Ταμείο Ανάκαμψης. Την ανάκτηση του δημοσίου ελέγχου στη ΔΕΗ και ένα νέο πλαίσιο πτωχευτικού δικαίου που θα επαναφέρει την προστασία της πρώτης κατοικίας».

«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στις επόμενες εκλογές θα ανοίξει τον δρόμο για την πολιτική αλλαγή» δήλωσε ο κ. Χαρίτσης. Και κατέληξε: «Το ζήτημα είναι αν θα σχηματιστείπροοδευτική κυβέρνηση ή αν θα επιτρέψουμε στον κ. Μητσοτάκη να συνεχίσει την καταστροφική του πολιτική. Σε αυτό το δίλημμα θα πρέπει να τοποθετηθούν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις το βράδυ των εκλογών».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χωρίς προβλήματα από τις χιονοπτώσεις στα ορεινά της Καλαμάτας – Συστάσεις για τον παγετό από το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του δήμου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μητσοτάκης: Η ψήφιση του Ποινικού Κώδικα το 2019 ήταν μια ακραία πράξη διαπλοκής και εξυπηρέτησης συμφερόντων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: «Την ώρα που η τραγωδία των Τεμπών δείχνει που οδηγεί η διάλυση των δημόσιων υποδομών, η κυβέρνηση Μητσοτάκη μεθοδεύει την ιδιωτικοποίηση ακόμη και του νερού»

«Από το πρωθυπουργικό διάγγελμα του «φταίει ο σταθμάρχης» μέχρι το πρόσφατο «όλοι φταίνε» και τα χθεσινά