Δήμος Μεσσήνης: Φορητοί απινιδωτές για τρία γήπεδα της περιοχής παραδόθηκαν την Τετάρτη

/

Tρεις νέους φορητούς απινιδωτές προμηθεύτηκε ο δήμος Μεσσήνης. Οι απινιδωτές παραδόθηκαν την Τετάρτη (8/2) από τον δήμαρχο Μεσσήνης, Γιώργο Αθανασόπουλο και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Μπάμπη Μακρή, σε σε εκπροσώπους ομάδων για τα γήπεδα Βαλύρας, Πεταλιδίου και Λογγάς.

Συγκεκριμένα παρέλαβαν απινιδωτή : Ο πρόεδρος του «Αστέρα Βαλύρας», Χρήστος Καίσαρης, και το μέλος του Δ.Σ., Ανδρέας Δουλάμης, για το γήπεδο ποδοσφαίρου της Βαλύρας, ο πρόεδρος του «Απόλλωνα Πεταλιδίου», Αλέκος Διονυσόπουλος, για το γήπεδο ποδοσφαίρου Πεταλιδίου, το μέλος της «Αθλητικής Ένωσης Λογγάς», Κώστας Σούγλερης, για το γήπεδο ποδοσφαίρου Λογγάς.

«Η ασφάλεια των αθλητών μας στα γήπεδα, η παροχή πρώτων βοηθειών και η διατήρηση της ζωής είναι υποχρέωση όλων μας. Κάθε αθλητικός χώρος, πρέπει να διαθέτει φορητό απινιδωτή, ο οποίος αποδεικνύεται σωτήριος σε μία κρίσιμη στιγμή», δήλωσε ο δήμαρχος Μεσσήνης μετά την παράδοση.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο Παρίσι ο Ζελένσκι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τουρκία – Συρία: Πάνω από 12.000 οι νεκροί από τους σεισμούς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για επέτειο 23ης Μαρτίου: Είμαι υπερήφανος για την συμβολή της πόλης μας στο Αγώνα του ’21 – Είμαι υπερήφανος και για τις προόδους του σύγχρονου Δήμου μας

Δήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 23ης Μαρτίου, έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.