Πρόσθετη παρέμβαση στην υπόθεση του Ατρόμητου από τους «αιωνίους»

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα κάνουν πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Ατρόμητου, στην αυριανή (9/2) εκδίκαση απ’ το Μονομελές Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League της υπόθεσης του αγώνα, Ατρόμητος-ΑΕΚ, που δεν ξεκίνησε ποτέ, λόγω της γνωστής ιστορίας με το ύψος των δοκαριών.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν το σχετικό αίτημα έχοντας έννομο συμφέρον ως συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος, ζητώντας να διεξαχθεί ο αγώνας Ατρόμητος-ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία και να μην κατακυρωθεί στα χαρτιά υπέρ των «κιτρινόμαυρων».

Νωρίτερα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχουσα έννομο συμφέρον, έκανε γνωστό ότι θα κάνει και αυτή πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ομάδας του Περιστερίου. Οι «πράσινοι» θα εκπροσωπηθούν νομικά στην εκδίκαση, παρακολουθώντας την υπόθεση σε όλους τους βαθμούς και υποστηρίζοντας πως ο αγώνας θα πρέπει να διεξαχθεί κανονικά στο γήπεδο, κάτι που αποτελεί πάγια άποψη του Παναθηναϊκού.

Στο επίσημο αίτημά της προς το Μονομελές Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο, η «πράσινη» ΠΑΕ ζητάει συγκεκριμένα «…να γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση μας και να απορριφθεί η ένσταση της ΑΕΚ και να διαταχθεί η διεξαγωγή του επίδικου αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία».

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης σε όλους τους βαθμούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά προσβάλλει τα αισθήματα του δημοκρατικού κόσμου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναχώρησε και δεύτερη ομάδα της ΕΜΑΚ για την Τουρκία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ