«Ανένδοτος» στην περιφέρεια Πελοποννήσου με εντολή Τσίπρα – Ανακοίνωση Κωνσταντινέα για τις απευθείας αναθέσεις του Π. Νίκα σε συνέταιρο συγγενικού του προσώπου

/

Στο περιθώριο τέθηκαν οι εσωκομματικές φωνές, που ζητούσαν να …χαμηλώσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου για το ζήτημα των απευθείας αναθέσεων σε εργολάβο, που είναι συνέταιρος με συγγενικό πρόσωπο του Παναγιώτη Νίκα.

Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους την υπόθεση των καταγγελιών κατά του «γαλάζιου» περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν φωνές, ακόμα και από το εσωτερικό του, που ζητούσαν να …πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η εντολή του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, προς όλα τα στελέχη του κόμματος, είναι να μην υπάρξει καμία ανοχή σε τέτοιου είδους ζητήματα.

Ανακοίνωση Κωνσταντινέα

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, εξέδωσε ανακοίνωση για το ζήτημα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντινέας σημειώνει στην ανακοίνωσή του:

«Και ενώ όλοι επικαλούνται την ανάπτυξη (και την ηθική) στο τέλος γίνεται πάντα το αντίθετο.

Μετά τις αποκαλύψεις και τα ερωτήματα που έθεσε ο τομέας ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για τον περιφερειάρχη κύριο Νίκα και τις απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένη εταιρία κόστους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ο κύριος Νίκας απαντά με το πέταγμα του χαρταετού, μιας και πλησιάζει Καθαρά Δευτέρα.

Και επειδή πάντα αξιολογούσαμε τις πράξεις και της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής το ίδιο θα κάνουμε και με εσάς κύριε Νίκα.

Να γνωρίζετε ότι τίποτα δεν μπορεί να είναι πολιτικά ορθό, αν είναι ηθικά λάθος».

Διάβασε και αυτό: Νέες καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για Νίκα: «Καυτά» ερωτήματα Πολάκη για τον κ. Περιφερειάρχη – «Ο Τομέας Διαφάνειας δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του» διαμηνύει ο βουλευτής

Διάβασε και αυτό: Καταγγελίες και για το «δεξί» χέρι του Νίκα: Ερωτήματα για ανάθεση μελέτης 100.000 ευρώ του πρόεδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου σε συγγενικό του πρόσωπο!

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάτα: Σε εξέλιξη οι εργασίες στο Ανοιχτό Θέατρο και στην οδό Ναυαρίνου – Ενημέρωση Βασιλόπουλου για την πορεία των έργων [φωτογραφίες]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρώτο βήμα της Σάκκαρη στη Ντόχα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ