Καταγγελίες και για το «δεξί» χέρι του Νίκα: Ερωτήματα για ανάθεση μελέτης 100.000 ευρώ του πρόεδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου σε συγγενικό του πρόσωπο!

/

Μια νέα καταγγελία, η οποία επίσης αφορά ανάθεση της περιφέρειας Πελοποννήσου σε συγγενικό πρόσωπο μέλους της παράταξης Νίκα, έρχεται να προστεθεί στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες σχετίζονται με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Πριν στεγνώσει το μελάνι των ανακοινώσεων του Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, σε εργολάβο που είναι συνέταιρος με συγγενικό του πρόσωπο, μια ακόμα παρόμοια καταγγελία έγινε δημόσια.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη ο δήμος Άργους – Μυκηνών, αναφέρεται ότι ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και στενός συνεργάτης του κ. Νίκα, Γιάννης Μαλτέζος, εμπλέκεται σε ανάθεση μελέτης 100.000 ευρώ σε συγγενικό του πρόσωπο.

Η ανακοίνωση του δήμου Άργους – Μυκηνών:

Διάβασε και αυτό: Νέες καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για Νίκα: «Καυτά» ερωτήματα Πολάκη για τον κ. Περιφερειάρχη – «Ο Τομέας Διαφάνειας δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του» διαμηνύει ο βουλευτής

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έκτακτο εφάπαξ βοήθημα 200-300 ευρώ στους συνταξιούχους που δεν πήραν αυξήσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ρυθμίσεις ανάσα για νέες και παλαιές οφειλές – Η εξειδίκευση αύριο από το Οικονομικό Επιτελείο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Ο Βασιλόπουλος για την επίσκεψη Μητσοτάκη και το Καλαμάτα – Ριζόμυλος: «Ένα έργο που θα μπορούσε χθες να είχε ολοκληρωθεί, μπαίνει από την Κυβέρνηση σε τροχιά υλοποίησης»

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για