Ανεβάζει στροφές ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία: Εκδήλωση στην Καλαμάτα για τον πολιτισμό – Εγκαίνια γραφείων στην Κυπαρισσία – Ανοιχτή συζήτηση στον Μελιγαλά

/

Σε έντονη κινητικότητα βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, δεδομένου ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές.

Έτσι, μετά τις δύο πρόσφατες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμάτα, ακολουθεί στις 19 Φεβρουαρίου εκδήλωση για τον πολιτισμό στην Καλαμάτα, ενώ στις 17 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στην Κυπαρισσία και ανοιχτή συζήτηση στον Μελιγαλά.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνεται:

«Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση οργανώνει η  Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μεσσηνίας  την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 7.00 το βράδυ, στο Φουαγιέ του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, με θέμα: “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  Ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ;” Η κατάσταση στον Πολιτισμό και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

– ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, Βουλευτής Αχαΐας, Τομεάρχης Πολιτισμού ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ
– ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ, Βουλευτής Μεσσηνίας, Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ
– ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΣΟΦΙΑ, Συγγραφέας-ηθοποιός, συντονίστρια τμήματος πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ

– ΘΑΝΟΣ ΠΟΛΥΜΕΝΕΑΣ – ΛΙΟΝΤΗΡΗΣ, Συνθέτης, Διδάσκων Τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ, Αντιπρόεδρος ThinkBee – a collective for progressive politics

Θα παρέμβουν εκπρόσωποι Πολιτιστικών Φορέων της Μεσσηνίας.

Επίσης  την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 στις 6.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κυπαρισσία, επί της οδού Πονηροπούλου 54 και την ίδια μέρα  στις 8.00, η  Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δήμου Οιχαλίας, θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συζήτηση και κοπή πίτας στο καφέ Ανδρέα Πουλίτση, στο Μελιγαλά. Και στις δύο εκδηλώσεις ομιλητής θα είναι ο  Αλέξης Χαρίτσης, Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΚΟ του κόμματος».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επιβραδύνθηκε περαιτέρω στο 7% ο ρυθμός ανόδου του πληθωρισμού τον Ιανουάριο εφέτος, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ασθένειες: Η νέα απειλή μετά τον φονικό σεισμό με τους τουλάχιστον 41.000 νεκρούς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: «Την ώρα που η τραγωδία των Τεμπών δείχνει που οδηγεί η διάλυση των δημόσιων υποδομών, η κυβέρνηση Μητσοτάκη μεθοδεύει την ιδιωτικοποίηση ακόμη και του νερού»

«Από το πρωθυπουργικό διάγγελμα του «φταίει ο σταθμάρχης» μέχρι το πρόσφατο «όλοι φταίνε» και τα χθεσινά