ΣΥΡΙΖΑ: Καμία σκοτεινή δύναμη δεν μπορεί να ακυρώσει τη θέληση των πολιτών για δικαιοσύνη και πολιτική αλλαγή

«Καμιά σκοτεινή παρέμβαση δεν μπορεί να ακυρώσει τη θέληση των Ελλήνων πολιτών για Δικαιοσύνη και την πολιτική αλλαγή που έρχεται», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωση του με αφορμή σημερινό δημοσίευμα του Guardian που, όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, «αποκαλύπτει τη δράση ομάδας Ισραηλινών συμβούλων, της ”Team Jorge”, η οποία είχε επιδοθεί σε συντονισμένη χειραγώγηση εκλογικών διαδικασιών σε 30 χώρες».

Αναφέρει ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ ότι «μετά την αποκάλυψη για τη συνεργασία της Majoritas με τη ΝΔ το 2019 για τη χειραγώγηση του εκλογικού σώματος, σήμερα αποκαλύπτεται ότι και η ”Team Jarge” διαθέτει ομάδα κρούσης στην Ελλάδα». Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «το κυβερνητικό σκάνδαλο των παρακολουθήσεων ρίχνει βαριά τη σκιά του στη δημόσια ζωή» και ότι «η είσοδος της χώρας σε προεκλογική περίοδο κάνει ακόμα πιο άμεση την ανάγκη για εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου να διερευνηθούν οι αποκαλύψεις του διεθνούς Τύπου στην πτυχή που αφορά στην χώρα μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΥΠΕΞ: Σήμερα αναχωρεί το πλοίο με ανθρωπιστική βοήθεια για την Τουρκία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι 7 παρεμβάσεις για συνταξιούχους, οφειλέτες, αγρότες – Παραδείγματα για ένταξη στην ρύθμιση των 72 και 120 δόσεων για εξόφληση χρεών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

 «Τα χειροκροτήματα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, το ύφος του κ. Καραμανλή, οι χαρακτηρισμοί, δείχνουν ότι