Έργα διευθέτησης δύο ρεμάτων στην Καλαμάτα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον περιμετρικό για 5 μήνες

/

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα ισχύσουν για 5 μήνες, όσο δηλαδή θα διαρκέσει το έργο διευθέτησης των ρεμάτων Κερεζένια και Πολιτέικο Ι & ΙΙ, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, με το υπό εκτέλεση έργο, από την κοινοπραξία «Μορέας», προβλέπεται η κατασκευή του νέου κιβωτοειδούς οχετού στον περιμετρικό. Ο εν λόγω αγωγός χωροθετείται παραπλεύρως της Οδού και θα κατασκευασθεί κατά τμήματα.

Σε κάθε φάση κατασκευής του εκάστοτε τμήματος του αγωγού θα γίνεται αποκλεισμός της ΛΕΑ πλάτους 1,50m και θα εγκαθίστανται και θα λειτουργούν τα προσωρινά έργα σήμανσης και ασφάλισης. Τα έργα σήμανσης και ασφάλισης θα παραμένουν στον δρόμο καθ’ όλη την διάρκεια των έργων (και την νύχτα) μέχρι και την πλήρη ολοκλήρωση του τμήματος.

Η ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας:

Τα έργα διευθέτησης στα ρέματα Κερεζένια Και Πολιτέικο Ι & ΙΙ στην ανατολική Καλαμάτα εξελίσσονται από την Κ/Ξ ΜΟΡΕΑΣ. Για την ομαλή εξέλιξη των έργων, το Δημοτικό Συμβούλιο χθες, Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023, ενέκρινε σύμφωνα με την εισήγηση, την προτεινόμενη διευθέτηση κυκλοφορίας, και συγκεκριμένα τη στένωση οδοστρώματος στην Περιμετρική Οδό Καλαμάτας (από τη Χ.Θ. 243+110 έως τη Χ.Θ. 242+710 σύμφωνα με τη χιλιομέτρηση της Περιμετρικής Οδού Καλαμάτας) για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών, με υλοποίηση της κατάλληλης σήμανσης από τον ανάδοχο, προκειμένου να υλοποιηθεί απρόσκοπτα το εν λόγω έργο.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εγκρίθηκαν οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ανασκαφή στην Υπαπαντή – Αναλυτικά η απόφαση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με σύμμαχο τον καλό καιρό: Τίμησαν το έθιμο της Τσικνοπέμπτης οι Καλαματιανοί [φωτογραφίες]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ